Romantisch huisje met jacuzzi of bubbelbad

Vind hier jouw romantisch huisje met jacuzzi of bubbelbad.

Wie op zoek is naar een romantisch huisje met jacuzzi of bubbelbad, vindt deze hier. Wij hebben de meest romantische wellness huisjes voor jou geselecteerd. Omdat je samen wilt genieten van een vleugje romantiek en heerlijk wilt relaxen.

wellness parken banner

Bij wie en waar een romantisch huisje met jacuzzi boeken?

Een wellness huisje is pas romantisch als het in een natuurlijke omgeving staat zoals in de bossen of aan zee. Een open haard of sfeerhaard verhoogt de sfeer zeker. Dit type romantische vakantiehuisjes kan je boeken bij onder andere Topparken, EuroParcs en Landal. Daarnaast boek je zo een romantisch huisje met bubbelbad of jacuzzi ook particulier. En, een particulier huisje met jacuzzi is altijd uniek, soms zelfs verrassend anders.

vakantiehuis met jacuzzi romantisch

Romantisch huisje bij Topparken huren

Topparken heeft diverse vakantieparken in Nederland met aantrekkelijke wellness huisjes en het is zelfs mogelijk een romantisch huisje op de Veluwe met bubbelbad en privé sauna te huren. Heerlijk genieten in het bos. Er zijn een aantal parken die er uitspringen als je op zoek bent naar unieke wellness huisjes met een aangename sfeer en in een natuurlijke bijna betoverende omgeving. Dat zijn onder andere de parken Landgoed de Scheleberg en Residence de Leuvert. Het eerste vakantiepark ligt op de Veluwe, de tweede in Noord-Brabant.

Honden veelal toegestaan

Heb je 1 of 2 honden en gaan deze mee met jullie uitstapje, weekendje weg of wellness vakantie? Geen probleem. Huisdieren zijn in de meeste huisjes met jacuzzi welkom. Op de parken is dat gemaximeerd tot twee. Particulier is er vaak meer mogelijk. Vind hier wellness huisjes met 2 honden

Samen een weekendje weg

De meeste romantische huisjes met jacuzzi worden geboekt voor een weekendje weg. Een romantisch weekendje weg aan zee bijvoorbeeld. Bij een standaard weekend boeking kom je aan in je vakantiehuisje op vrijdag en vertrek je weer zondagochtend. Indien jullie er de tijd voor willen nemen, is een 3 daags weekendje weg aan te bevelen. Ook wel een lang weekend genoemd. Je komt dan vrijdag aan in je romantische vakantiehuisje en vertrekt pas maandag. Die ene dag en macht extra doet echt wonderen.

landal wellnesshuisjes banner

samen in een buitenjacuzzi in het bos

Welke perioden van het jaar zijn extra romantisch?

De ene periode is meer geschikt voor een romantisch weekendje weg met zijn twee dan de andere. Zo is de periode rond Kerstmis de periode om er samen tussen uit te gaan. Talloze stede zijn dan in kerstsfeer en overal hoor je kerkklokken en muziek. Pasen en Pinksteren zijn natuurlijk ook bijzondere net zoals Oud en Nieuw, de jaarwisseling. Een romantisch huisje met buiten jacuzzi boeken met de feestdagen maakt een en andere net wat extra bijzonder.

De invloed van romantische muziek

Er bestaan veel soorten romantische muziek, met viool, pianomuziek en veel meer. De invloed van muziek op ons brein en onze stemming is groot. Samen een weekendje weg en in de juiste stemming komen? Romantische pianomuziek muziek helpt in een ontspannende en prettige sfeer te komen.

samen in de jacuzzi in de natuur

Je romantische huisje met jacuzzi last minute boeken.

Romantiek kan je niet plannen. Daarom is het goed om te weten dat je een huisje met jacuzzi meestal ook last minute kunt boeken. Dat kan je meestal tot 1 dag voor vertrek. Datzelfde geldt voor het boeken van een romantische hotel met hotelkamer met bubbelbad of spa. Ook een hotelkamer met wellness voorziening kan je last minute en tegen een voordelige prijs boeken.

Romantisch weekendje weg aan zee met zijn 2.

De zee is extra aantrekkelijk. Zelfs bij regen en wind vermaakt de mens zich nog in een vakantiehuisje aan zee. Indien je een romantisch huisje aan zee wilt boeken in het hoogseizoen, doe dat bij voorkeur dan niet last minute. Kijk met name eens naar de mogelijkheden een huisje met bubbelbad, sauna of jacuzzi in de omgeving van Bergen aan Zee, Domburg, Noordwijk aan Zee, Scheveningen of Cadzand-Bad te boeken. En natuurlijk de Waddeneilanden. Die plaatsen en regio’s staan bekend om de mooie zonsondergangen en romantische sferen.

roompot wellness banner