Meer dan 300 vakantiehuizen met jacuzzi in Frankrijk te huur

Voor wie een vakantiehuis met jacuzzi Frankrijk zoekt. Alle vakantiehuizen in Frankrijk met jacuzzi. In Frankrijk vind je meer dan 300 luxe vakantiehuizen met buiten jacuzzi. Ook zijn er enkele vakantiehuizen in Frankrijk met een prive jacuzzi en sauna. De hond is in veel van deze huisjes met jacuzzi of bubbelbad welkom.

wellness parken banner


Veel redenen om bij ons vakantiehuis Frankijk met jacuzzi te huren.

De ultieme manier voor een relaxvakantie in Frankrijk. Of u nu een luxe vakantiehuis met jacuzzi in Frankrijk voor 2, 4, 6, 8 of 10 personen zoekt of een groot vakantiehuis in Frankrijk met sauna en jacuzzi, u vindt de mooiste wellness vakantiehuizen van Frankrijk hier. Ook indien u een vakantie in Frankrijk wil boeken en een huisje met jacuzzi met 3, 4, 5, 6 of 7 slaapkamers zoekt. Kijk nu welk vrijstaand vakantiehuis, villa of gîte in Frankrijk u enthousiast wordt. Er zijn ook rookvrije wellness vakantiehuizen aan de Franse Kust en in Zuid-Frankrijk te huur. Ook voor een luxe vakantiehuis in Frankrijk met privé zwembad, jacuzzi in de tuin, vaatwasser, wasmachine, zwembad, omheinde tuin en internet. Ideaal voor een familievakantie of familieweekend Frankrijk.

vakantiehuis met jacuzzi in Frankrijk

Vakantiehuis met jacuzzi in vele regio’s in Frankrijk

U kunt in bijna iedere regio in Frankrijk een vakantiehuis met jacuzzi boeken. Waar in Frankrijk u ook van uw welverdiende relax vakantie wilt genieten, in bijna alle regio’s van Frankrijk kunt u een wellness vakantiehuis met sauna of jacuzzi huren. Huur bijvoorbeeld een 2 of 4 persoons vakantieboerderij met jacuzzi in Bretagne. Of kies voor een vakantiehuis met jacuzzi voor 6, 8 of 10 personen in Bourgogne, Côte dÁzur, Ardéche, Auvergne of de Dordogne. Of u op zoek bent naar een bijzonder vakantiehuis met jacuzzi in Noord-Frankrijk, Zuid-Frankijk of de Alpen, u vindt uw vrijstaande wellness vakantiehuis op deze bijzondere website. Ook voor een luxe jacuzzi vakantiehuis of appartement met 3, 4, 5 of 6 slaapkamers aan de Franse kust.


vakantiehuis met jacuzzi en omheinde tuin

landal wellnesshuisjes banner

Vakantiehuis Frankrijk met jacuzzi en omheinde tuin huren

Op zoek naar een wellness vakantiehuis in Frankrijk met omheinde tuin? In Frankrijk bevinden zich ruim 70 luxe wellness vakantiehuizen met jacuzzi en omheinde tuin. In veel van deze vrijstaande vakantiehuizen zijn huisdieren zoals honden toegestaan.  Ideaal dus voor een vakantie met de hond in Frankrijk. Vakantiehuizen met omheinde tuin zijn ook zeer praktisch als er kinderen mee gaan. Huur bijvoorbeeld een 8 persoons vakantiehuis ( villa ) in Provence-Alpes-Côte d’Azur met 4 slaapkamers en uitzicht op het bos. Dit luxe vakantiehuis in Frankrijk met omheinde tuin, privé zwembad en buiten jacuzzi, maakt al uw dromen waar. De jacuzzi is een buiten jacuzzi en ligt in de tuin van maar liefst 1000m2. Deze luxe wellness vakantiewoning in de Côte d’Azur met omheinde tuin is gunstig gelegen. Strand en zee liggen op ongeveer 15 minuten autorijden. Zie hier mee vakantie opties Frankrijk met hond en omheinde tuin.


Of huur een vakantiehuis met omheinde tuin en jacuzzi voor 6, 7, 8 of 10 personen in Bretagne of de Dordogne. Het vrijstaande 8 tot 10 persoons vakantiehuis in Bretagne ligt vlak aan zee en heeft behalve een jacuzzi in de grote tuin ook een privé zwembad en sauna, internet, een vaatwasser, wasmachine en vele extra’s. Het is feitelijk een luxe wellness villa met privé zwembad, sauna, jacuzzi en omheinde tuin.  Een droom voor diegenen die op zoek zijn naar een super luxe wellness vakantiehuis of villa in Frankrijk met optimale privacy en privé zwembad. Er zijn in Bretagne ook wellness vakantiehuizen met sauna en jacuzzi voor 2, 4, 12 of 14 personen te huur.


Vakantiehuis Frankrijk met privé zwembad en jacuzzi huren

Op zoek naar een luxe vakantievilla of vakantiehuis in Frankrijk met privé zwembad en jacuzzi?. Hier zijn alle vakantiehuizen Frankijk met jacuzzi en zwembad. Er zijn in Frankrijk ongeveer 70 luxe vakantievilla’s of vakantiehuizen te huur die de beschikking hebben over een privé zwembad en jacuzzi in de tuin of accommodatie.  Soms is er ook een privé sauna of hottub aanwezig.  Een aantal van deze luxe wellness vakantiehuizen in Frankrijk hebben een verwarmd binnen privé zwembad en buiten jacuzzi.  Puur genieten dus,.  Ook voor een luxe vakantiehuis aan zee met privé zwembad en jacuzzi.

luxe vakantiehuis met privé zwembad

De 4, 6, 8 en 10 persoons vakantiehuizen in Frankrijk die de beschikking hebben over een verwarmd privé binnen of buiten zwembad + een buiten jacuzzi en sauna behoren tot de absolute top van de wellness vakantiewoningen in Frankrijk.  Ze zitten in het hoogste prijs segment en zijn meestal niet als last minute te huur. U kunt een 2, 4, 6 of 8 persoons vakantiehuis in Frankrijk met prive zwembad en jacuzzi huren maar er zijn ook grote wellness vakantiehuizen voor 10 tot 20 personen in Zuid-Frankrijk te huur.


roompot wellness banner