Vakantiehuis met sauna

Informatie over huren vakantiehuis met sauna

Een vakantiehuis met sauna wordt ook wel een wellness huisje genoemd. Het is dé manier om tijdens je vakantie te kunnen ontspannen. Een sauna bevindt zich doorgaans in de vakantiewoning. Een jacuzzi meestal buiten, in de tuin.

wellness parken banner

Het is ook mogelijk een huisje met sauna en jacuzzi te huren. Ideaal als je bijvoorbeeld met 4 personen een weekendje weg gaat. Wellness huisjes zijn doorgaans het hele jaar open. Je kunt dus ook met Pasen, Pinksteren of kerstmis zo een relax huisje huren. Je kunt een vakantiehuis met sauna ook aan zee huren.

Vakantiehuis met sauna en jacuzzi

Als je een huisje met sauna en jacuzzi huurt, is het belangrijk aandacht te geven aan het type sauna. Je kunt kiezen voor een huisje met Finse sauna of infraroodsauna. Een Finse sauna is een meer traditionele sauna. Een infraroodsauna is doorgaans een elektrische sauna. Een sauna of jacuzzi in of naast het vakantiehuis voor eigen gebruik is met name in deze tijd van het coronavirus fijn. Je hebt de sauna en jacuzzi voor jou en je medereizigers en hebt geen contacten met andere vakantiegangers zoals op een wellness vakantiepark waar je de sauna’s met elkaar deelt.

vakantiehuis met jacuzzi en sauna

landal wellnesshuisjes banner

Vakantiehuis met sauna en zwembad

Als je gaat voor een huisje met privé sauna en eigen zwembad zit je in de categorie 4 of 5 sterren vakantiehuizen. Een vakantiewoning met overdekt zwembad is voor de meeste mensen onbetaalbaar. Daarom wordt vaak gekozen voor een wellness bungalow op een bungalowpark met subtropische en overdekt zwembad. De meeste vakantieparken kunnen na 15 juni 2020 de faciliteiten weer openen. Het spook van het coronavirus blijft echter boven ons hoofd hangen. Een sauna en zwembad welke niet gedeeld wordt met andere gasten, verdient vanuit gezondheidsoogpunt de voorkeur.

Huisje met sauna en hottub.

Een relatief goedkope mogelijkheid om een wellness huisje te boeken met meerdere wellness faciliteiten is een huisje met privé sauna en hottub. Dit type huisjes kom je ook wel op de grotere vakantieparken in Nederland tegen. Hier kan je ook vaak een vakantiehuis met bubbelbad huren. Allemaal mogelijkheden om in de veilige omgeving van je vakantiehuis van wellness te genieten.

Wellness bungalows in Nederland.

Een wellness bungalow is, anders dan een wellness huisje gelijkvloers. Je hebt dus daar dus geen slaapkamer of badkamer op een bovenetage. Veel 50, 55 en 60 plussers geven de voorkeur aan een wellnes bungalow boven een huisje met verdiepingen. Je vindt de mooiste wellness bungalows onder andere op de Landal wellness en beauty bungalowparken in Nederland. Daar kan je ook een arrangement met beauty behandelingen kopen. Leuk voor de dames en misschien ook wel voor de heren. Ze zeggen dat echte schoonheid van binnen zit. Er mooi uit zien, heeft ook zo zijn voordelen.

roompot wellness banner