Luxe wellness vakantie

Een luxe wellness vakantie boeken

Wie een luxe wellness vakantie in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk wil boeken, heeft diverse mogelijkheden. Eén daarvan is het huren van een villa met jacuzzi. En dan bij voorkeur een luxe villa met een jacuzzi of hottub in de tuin. In deze blog gaan we ook in op geheel verzorgde wellness reizen.
Je kunt een vakantiehuis met wellness ook voor en grote groep huren.

wellness parken banner

Een villa met jacuzzi huren voor 2 tot wel 20 personen

Of je nu een wellness vakantien wilt boeken met 2, 4, 8 of 20 personen, het is voor iedere groep mogelijk een villa met jacuzzi en zwembad te huren. De combinatie vakantievilla met zwembad, jacuzzi en Turks Stoombad is soms ook mogelijk. Goedkoper alternatief? Huur een wellness huisje. Dat is goedkoper dan een wellness villa.

Villa met jacuzzi Ardennen boeken

De liefhebber van luxe, wellness en natuur, boekt een luxe wellness vakantie in de Ardennen. Je kunt een accommodatie huren in de Hoge of de Lage Ardennen. Weer anderen maken het onderscheid tussen de Ardennen Luik, Belgische Ardennen of Ardennen Luxemburg. Je kunt een villa met jacuzzi Ardennen huren voor 2, 4 of 6 personen maar er zijn ook grote en luxe vakantiehuizen in de Ardennen te huur voor grote groepen tot wel 40 personen. Tip, het is ook mogelijk een kasteel Ardennen met spa te huren. Ideaal voor een relax uitje met een groep.


Geheel verzorgde wellness vakantie boeken

Als je een wellness villa huurt, doe je dat meestal op basis van zelfverzorging. Je bereidt dus zelf de maaltijden. Als je eens een echt luxe vakantie wilt vieren en eens lekker verwend worden, boek dan een compleet verzorgde wellness vakantie. Dat kan ook met gezonde en biologische maaltijden. Je kunt ook een wellness hotel met arrangement boeken of een retreat.

landal wellnesshuisjes banner


Liever een wellness retreat?

Als je behoefte hebt aan een langere periode van rust, is het boeken van een retreat wat voor jou. Je kunt een ayurveda- of yoga retreat boeken maar ook gaan voor een wellness retreat. Boek zo een retreat bijvoorbeeld via de website Mindfulness Retreat. Daar kan je ook een spirituele reis boeken of een meditatie weekend. Als je een luxe wellness vakantie wilt boeken, kan je dus ook kiezen voor een geheel verzorgde wellness reis.

Op wintersport?

Je kunt ook een wintersport vakantiehuis met spa boeken. Voor een heerlijke skivakantie en geweldige wellness ervaring.

roompot wellness banner