Bungalow of huisje met jacuzzi 2 personen huren?

Wij hebben de mooiste bungalows en huisjes met jacuzzi 2 personen voor jou geselecteerd. Ook huisjes met bubbelbad of jacuzzi bij bijvoorbeeld bij Center Parcs, of bij Landal en Topparken. Genieten in een 2 persoons huisje met jacuzzi. Verblijven in een luxe vakantiehuisje. Ook voor een 2 persoons huisje met jacuzzi en en sauna in Nederland of België. Voor een korte vakantie of weekendje weg met zijn twee. Je kunt ook een romantisch huisje met bubbelbad, jacuzzi, sauna of spa huren.

wellness parken banner


Luxe huisje huisje met jacuzzi huren voor 2 personen?

Je kunt hier een huisje met jacuzzi 2 personen huren welke extra luxe is. Zelfs huisjes met jacuzzi én privé sauna. De hond is welkom maar er zijn ook volledig huisdiervrije wellness huisjes te te huur.


De aantrekkingskracht van een 2 persoons huisje met jacuzzi.

Samen er op uit en nog nooit een huisje met jacuzzi gehuurd? Ontdek waarom zo veel stelletjes een romantisch huisje met jacuzzi, hottub of bubbelbad huren. Een wellness huisje huren met bubbelbad en open haard of houtkachel is ook mogelijk.


samen in een buitenjacuzzi in het bos

2 persoons huisje met bubbelbad bij Topparken huren

Wie een 2 persoons bungalow of huisje met jacuzzi of bubbelbad zoekt op een Top Vakantiepark, moet zeker eens kijken naar de wellness mogelijkheden bij Topparken. Deze luxe vakantiepark keten biedt op diverse parken in Nederland huisjes, bungalows en villa’s met welness faciliteiten aan. En, omdat huisdieren veelal welkom zijn, kan je bij Topparken ook een 2 of 4 persoons wellness bungalow met hond huren.


Wellness huisjes en bungalows bij Landal

Landal Green Parks heeft een divers aanbod vakantieparken met wellness huisjes, bungalows en familievilla’s. Of je nu een huisje met bubbelbad of spa aan zee zoekt, in de duinen of in de bossen. Bij Landal GreenParks is er altijd keuze, ook voor een huisje met bubbels aan het water en aanlegsteiger boot. Kortom, genieten in een wellness huisje of bungalow doe je bij Landal.


met vrienden in de jacuzzi

Huisje met bubbelbad bij Center Parcs huren

Center Parcs heeft een uniek aanbod 2, 4 en 6 persoons huisjes met bubbelbad. Maar je kunt ook een luxe wellness huisje met bubbelbad en privé sauna bij Center Parcs huren. Dubbel genieten van je wellness huisje bij Center Parcs. Tot 2 huisdieren bij Center Parcs welkom.


Wellness huisjes bij EuroParcs.

Ook EuroParcs heeft een uniek aanbod wellness huisjes en bungalows. Of je nu een huisje met jacuzzi, bubbelbad of spa in de bossen wilt huren of aan een recreatiewater, bij EuroParcs is er altijd keuze. Ook als je een mindervaliden huisje of bungalow zoekt met wellness voorziening.


RCN Vakantieparken

RCN Vakantieparken staan bekend als vakantieparken met vakantiekerk. Met name mensen met een christelijke identiteit boeken hun vakantie graag bij één van deze fijne familieparken. Ook deze christelijke vakantieparken hebben een aantrekkelijk aanbod wellness accommodaties. Ook voor 2 personen. Ook bij RCN is de hond meestal welkom.


vrouw in jacuzzi bij het strand met ondergaande zon

Kleinschalige parken met bubbelbad of jacuzzi.

Er zijn vele kleinschalige parken met huisjes of bungalows met jacuzzi, bubbelbad, sauna of spa. Wij hebben de beste hier geselecteerd.


landal wellnesshuisjes banner

2 persoons huisje met bubbelbad

Het verschil tussen een 2 persoons bungalow met bubbelbad of huisje met hottub of spa is klein. Bungalows met wellness faciliteiten vind je vaak op een bungalowpark, huisjes met bubbelbad zijn vaak particulier eigendom. Je kunt hier zowel particuliere huisjes huren als wellness bungalows 2 of meer personen op luxe bungalowparken.


huisje met whirlpool

Grootste aanbod wellness huisjes en bungalows 2, 4, 6, 8 personen.

Wie een 2 persoons bungalow met bubbelbad zoekt, vindt deze op de website met het grootste aanbod wellness bungalows, wellness vakantievilla’s en vakantiehuizen. Ook voor een wellness bungalow of huisje waar de hond welkom is. je kunt hier ook een 2 of 4 persoons huisje met hottub huren.


2 persoons bungalows met bubbelbad en open haard

Ook voor een 2 persoons bungalow met buitenspa, open haard en sauna. Voor een wellness bungalow aan zee, in de Ardennen, Frankrijk, Nederland, Duitsland. Voor een romantisch wellness weekendje met 2, een korte wellness break of relax weekend. Ook voor een weekendje weg in Nederland.


Luxe wellness bungalows voor 2 personen

Luxe wellness bungalows met bubbelbad, tuin en open haard zijn uitermate geschikt voor een romantische vakantie of weekend voor 2.  Een wellness bungalow met buitenspa in de tuin verhoogt dat gevoel van vrijheid en ontspanning nog meer. En voor de echte wellness liefhebber, een 2 persoons huisje met sauna en bubbelbad, is de perfecte manier om van een romantisch wellness weekendje met je geliefde te genieten. Bijvoorbeeld van een wellness weekendje aan zee.


2 persoons bungalow met bubbelbad en sauna

Luxe 2 persoons wellness bungalow met bubbelbad en sauna huren? Vind hier je 2 persoons bungalow met bubbelbad en sauna. Als je helemaal wilt genieten van wellness en een luxe 2 persoons huisje of bungalow met bubbelbad en sauna wilt huren, bijvoorbeeld in de Ardennen, zijn de mogelijkheden wat minder dan bij huisjes met alleen bubbelbad. Het is echter meestal wel mogelijk een 2 tot 4 persoons bungalow of vakantiehuisje met bubbelbad en sauna te vinden. Boek hier een 4 persoons huisje met bubbelbad.


romantisch in de whirlpool

En, met een beetje geluk vind je een last minute 2 persoons bungalow met privé sauna en bubbelbad. Hier kan je een 2 persoons huisje met sauna huren. Er zijn ook luxe wellness bungalows te huur voor 2 personen met vaatwasser, wasmachine, tv en omheinde tuin.  Hoe luxe moet jouw wellness weekend met je vriend of vriendin zijn?? Moet je huisje alleen een hottub of bubbelbad hebben of meer?


Hoe luxe moet je bungalow met bubbelbad zijn?

Luxe wellness bungalows voor 2 personen. Als je de meest luxe wellness bungalows met elkaar vergelijkt, zie je dat er grote verschillen kunnen zijn.  Een luxe 2 persoons wellness bungalow met zeezicht is meestal duurder dan een wellness huisje in het bos en een 2 persoons wellness bungalow met privé zwembad, sauna en bubbelbad is weer veel duurder dan een wellness huisje met alleen een buitenspa in de tuin. Een huisje met open haard en bubbelbad is ook een aanrader. Er zijn dus 2 factoren die de prijs van een wellness huisje of bungalow bepalen, de faciliteiten en de ligging.


vakantiehuis met bubbelbad romantisch

Zo behoort een wellness bungalow of villa met privé zwembad aan de Cote ‘d Azur tot de absolute top en een 2 persoons huisje Ardennen met een hout gestookte bubbelbad in de tuin tot de laagste prijs categorie. De echte luxe wellness bungalow hebben allemaal de beschikking over een vaatwasser of afwasmachine en een luxe badkamer.


vrouw in jacuzzi bij het strand met ondergaande zon

2 persoons bungalow met bubbelbad aan zee huren

Samen genieten van een weekendje aan zee met wellness, voor een extra dimensie. Op zoek naar een wellness bungalow aan zee??
Of je nu een 2 persoons bungalow aan zee met sauna of bubbelbad huurt, een wellness accommodatie aan zee heeft iets extra’s. Zeker als je bungalow aan zee zeezicht heeft en een privé sauna of bubbelbad heeft. Tip: Huur een vakantiehuis met bubbelbad op een vakantiepark met visvijver. Ideaal als huisje voor de herfstvakantie. Zoek hier je wellness bungalow aan zee, ook als je een wellness weekend aan zee met de hond wilt vieren.  In een aantal luxe wellness bungalows aan zee zijn 1 of 2 honden toegestaan. Je kunt ook een wellness huisje huren waar honden welkom zijn.


roompot wellness banner