2 persoons bungalow met bubbelbad huren, genieten in romantisch vakantiehuisje. Ook voor een 2 persoons huisje met hottub en sauna in Nederland of België. Voor een korte vakantie of romantisch weekendje weg met zijn twee. Je kunt ook een huisje 2, 4, 6 personen met bubbelbad, jacuzzi, sauna of spa huren.

2 persoons huisje met bubbelbad

Het verschil tussen een 2 persoons bungalow met bubbelbad of huisje met hottub of spa is klein. Bungalows met wellness faciliteiten vind je vaak op een bungalowpark, huisjes met bubbelbad zijn vaak particulier eigendom. Je kunt hier zowel particuliere huisjes huren als wellness bungalows 2 of meer personen op luxe bungalowparken.

huisje met whirlpool

Grootste aanbod wellness huisjes en bungalows 2, 4, 6, 8 personen.

Wie een 2 persoons bungalow met bubbelbad zoekt, vindt deze op de website met het grootste aanbod wellness bungalows, wellness vakantievilla’s en vakantiehuizen. Ook voor een wellness bungalow of huisje waar de hond welkom is. je kunt hier ook een 2 of 4 persoons huisje met hottub huren.

2 persoons bungalows met bubbelbad en open haard

Ook voor een 2 persoons bungalow met buitenspa, open haard en sauna.
Voor een wellness bungalow aan zee, in de Ardennen, Frankrijk, Nederland, Duitsland, Italië, Spanje of Portugal. Voor een romantisch wellness weekendje met 2, een korte wellness break of relax weekend. Ook voor een weekendje weg in Nederland.

Luxe wellness bungalows voor 2 personen

Luxe wellness bungalows met bubbelbad, tuin en open haard zijn uitermate geschikt voor een romantische vakantie of weekend voor 2.  Een wellness bungalow met buitenspa in de tuin verhoogt dat gevoel van vrijheid en ontspanning nog meer. En voor de echte wellness liefhebber, een 2 persoons huisje met sauna en bubbelbad, is de perfecte manier om van een romantisch wellness weekendje met je geliefde te genieten. Bijvoorbeeld van een wellness weekendje aan zee.

2 persoons bungalow met bubbelbad en sauna

Luxe 2 persoons wellness bungalow met bubbelbad en sauna huren? Vind hier je 2 persoons bungalow met bubbelbad en sauna

Als je helemaal wilt genieten van wellness en een luxe 2 persoons huisje of bungalow met bubbelbad en sauna wilt huren, bijvoorbeeld in de Ardennen, zijn de mogelijkheden wat minder dan bij huisjes met alleen bubbelbad.
Het is echter meestal wel mogelijk een 2 tot 4 persoons bungalow of vakantiehuisje met bubbelbad en sauna te vinden.
Boek hier een 4 persoons huisje met bubbelbad.

romantisch in de whirlpool

En, met een beetje geluk vind je een last minute 2 persoons bungalow met privé sauna en bubbelbad. Hier kan je een 2 persoons huisje met sauna huren. Er zijn ook luxe wellness bungalows te huur voor 2 personen met vaatwasser, wasmachine, tv en omheinde tuin.  Hoe luxe moet jouw wellness weekend met je vriend of vriendin zijn?? Moet je huisje alleen een hottub of bubbelbad hebben of meer?

Hoe luxe moet je bungalow met bubbelbad zijn?

Luxe wellness bungalows voor 2 personen. Als je de meest luxe wellness bungalows met elkaar vergelijkt, zie je dat er grote verschillen kunnen zijn.  Een luxe 2 persoons wellness bungalow met zeezicht is meestal duurder dan een wellness huisje in het bos en een 2 persoons wellness bungalow met privé zwembad, sauna en bubbelbad is weer veel duurder dan een wellness huisje met alleen een buitenspa in de tuin. Een huisje met open haard en bubbelbad is ook een aanrader. Er zijn dus 2 factoren die de prijs van een wellness huisje of bungalow bepalen, de faciliteiten en de ligging.

vakantiehuis met bubbelbad romantisch

Zo behoort een wellness bungalow of villa met privé zwembad aan de Cote ‘d Azur tot de absolute top en een 2 persoons huisje Ardennen met een hout gestookte bubbelbad in de tuin tot de laagste prijs categorie. De echte luxe wellness bungalow hebben allemaal de beschikking over een vaatwasser of afwasmachine en een luxe badkamer.

vrouw in jacuzzi bij het strand met ondergaande zon

2 persoons bungalow met bubbelbad aan zee huren

Samen genieten van een weekendje aan zee met wellness, voor een extra dimensie. Op zoek naar een wellness bungalow aan zee??
Of je nu een 2 persoons bungalow aan zee met sauna of bubbelbad huurt, een wellness accommodatie aan zee heeft iets extra’s. Zeker als je bungalow aan zee zeezicht heeft en een privé sauna of bubbelbad heeft. Tip: Huur een vakantiehuis met bubbelbad op een vakantiepark met visvijver. Ideaal als huisje voor de herfstvakantie.

Zoek hier je wellness bungalow aan zee, ook als je een wellness weekend aan zee met de hond wilt vieren.  In een aantal luxe wellness bungalows aan zee zijn 1 of 2 honden toegestaan. Je kunt ook een wellness huisje huren waar honden welkom zijn.