Een huisje met sauna en jacuzzi of bubbelbad huren?

Uniek aanbod. Boek een huisje met sauna en jacuzzi op een vakantiepark of particulier. Een jacuzzi is een ander woord voor bubbelbad. “Jacuzzi” is een merk. Meestal wordt er bij ons een buitenjacuzzi of Spa bedoeld. De sauna is veelal een infraroodsauna. Je kunt bijvoorbeeld een huisjes met sauna en jacuzzi of bubbelbad bij Topparken huren.

wellness parken banner


Topparken, mooiste huisjes met sauna en jacuzzi.

De mooiste en meest luxe huisjes met sauna en bubbelbad, spa of jacuzzi vind je bij Topparken. Voor als je bijvoorbeeld een 2, 4, 8 of 10 persoons wellness huisje Veluwe wilt boeken. Voor een huisje met sauna en hottub, zie de mogelijkheden bij bijvoorbeeld Hofparken. Of vind hier een huisje met sauna en hottub.


samen in een buitenjacuzzi in het bos

2 persoons huisje met sauna en jacuzzi huren

De meeste mensen die een huisje met jacuzzi én privé sauna willen huren, doen dan met 2 personen. Veelal in het kader van een romantisch weekendje weg met zijn 2 of korte wellness break. Je kunt met 2 personen ook een 3 of 4 persoons huisje met eigen sauna en jacuzzi of bubbelbad huren. Voor als je een wellness huisje zoekt met twee slaapkamers bijvoorbeeld.


Huisjes met sauna, bubbelbad en hond

In deze huisjes en bungalows met bubbelbad of jacuzzi en privé sauna zijn huisdieren meestal toegestaan.


huisje met bubbelbad met kinderen

In een huisje met sauna en jacuzzi verblijven is dubbel genieten.

Wil je een huisje met sauna en bubbelbad huren? Al onze huisjes zijn met sauna en bubbelbad. Ook voor een particulier huisje met sauna en jacuzzi. Zoek en boek nu een 2 of 4 persoons vakantiehuisje met sauna en bubbelbad of hottub of huur een wellness bungalow op een park. Je kunt ook een huisje met whirlpool en zwembad via deze site huren. Boek hier een huisje met sauna.


Huisje met sauna en bubbelbad in Nederland huren?

Een aantal van deze vakantiehuisjes Nederland hebben de beschikking over een sauna én jacuzzi. Anderen hebben een sauna en Spa.


Vind hier huisjes met sauna en jacuzzi Nederland in een handig overzicht:


Huisjes aan de kust Nederland.

Vakantiehuisjes aan de Nederlandse Kust met sauna én bubbelbad of eigen sauna, hottub, whirlpool of jacuzzi.


met vrienden in het bubbelbad

Huisjes met sauna en bubbelbad België.


Particulier huisje met sauna en bubbelbad huren?

Wie een huisje met privé sauna en jacuzzi zoekt, bijvoorbeeld in de Ardennen, Nederland of Frankrijk, zit hier goed. Wij bemiddelen niet alleen in de particuliere verhuur van huisjes met bubbelbad, wifi en sauna maar ook in luxe wellness bungalows, villa’s en chalets met bubbelbad of hottub en luxe wellness vakantiebungalows. Ook voor een luxe huisje met sauna en jacuzzi aan zee of kust.


landal wellnesshuisjes banner

Weekendje weg?

Voor een wellness weekendje, vriendenweekend of familieweekend bijvoorbeeld. Huur nu een huisje met sauna aan zee of in de bossen en geniet van optimale ontspanning. Voor een 2, 4, 6 of 8 persoons vakantiehuisje met sauna en bubbelbad maar ook voor een vakantiewoning met privé sauna en bubbelbad in de tuin voor 10, 12 of 14 personen.


Ieder huisje met sauna en bubbelbad kan je online boeken

U kunt ieder huisje met sauna en bubbelbad online boeken, ook voor een last minute huisje met privé sauna en hond. In veel huisjes en chalets met hottub, sauna of bubbelbad is uw hond ook welkom! Hier vindt u ons complete aanbod vakantiehuisjes met bubbelbad.


Huisje met sauna en bubbelbad boeken aan zee

Deze huisjes met wellness liggen op minder dan 500 meter van de zee. Een huisje met sauna en bubbelbad aan zee of kust boeken? Wellness huisjes aan zee zijn mateloos populair. De frisse zeewind, het strand, de zilte lucht van bijvoorbeeld een huisje met sauna en hottub aan de Zeeuwse Kust of Waddeneilanden, heerlijk. Een goedkoop huisje met sauna aan zee boeken is moeilijk. Een huisje aan zee met buitenspa in de tuin wellicht ook. Zie daarom onze aanbiedingen.


vakantiehuis aan zee met sauna en bubbelbad

Voordelen van huisjes met sauna en bubbelbad

Een huisje met sauna biedt voordelen. Een huisje met hottub en privé sauna nog meer. Als je wilt genieten van alle voordelen van een wellness huisje aan zee met bubbelbad, hottub, sauna of whirlpool, oriënteer je dan goed en vergelijk de vele wellness vakantiehuisjes aanbiedingen. De verschillen zijn groot, ook in de ligging.  Het maakt een groot verschil of je een 2 persoons huisje met sauna en bubbelbad op een afstand van minder dan 500 meter van zee huurt of een wellness vakantiebungalow op 3 kilometer van zee of kust. Vergelijk daarom het aanbod van wellness vakantiehuisjes aan zee goed en huur een huisje met sauna, spa, hottub of bubbelbad zo dicht mogelijk aan de zee of kust. Ook bij het huren van een wellness villa kan je door vergelijken van prijzen geld besparen.


PS: je kunt ook een wellness bungalow aan zee huren die gelijkvloers is. Ook ideaal voor mensen die rolstoelafhankelijk zijn. Vind hier huisjes voor een rolstoelvakantie.

vakantiehuis met bubbelbad en omheinde tuin

In welke wellness huisjes met sauna en bubbelbad is uw hond welkom?

In lang niet alle wellness vakantiehuisjes is uw hond ook welkom. Er zijn ook huisje met sauna en hottub waar de hond niet welkom is.
We hebben daarom een overzicht van u gemaakt van wellness huisjes waar uw hond ook welkom is.


In het ene huisje met sauna en bubbelbad zijn 2 honden welkom terwijl in een ander vakantiehuisje met bubbelbad en sauna er 3 honden toegestaan zijn.  In het algemeen is het zo dat op een vakantiepark in huisjes met sauna en bubbelbad er maar 1 hond wordt toegelaten. Heb je meer dan 1 hond of ander huisdier dan loont het vaak de moeite om te onderzoeken of er ook particuliere vakantiehuisjes of chalets met privé sauna te huur zijn waar huisdieren welkom zijn. Hier vind je een huisje met sauna en hottub. Het goedkoopste en beste is het boeken van een particulier huisje met sauna, bubbelbad en een goed omheinde tuin. Ideaal voor een wellness vakantie of weekendje weg met de hond.


PS: het grootste aanbod wellness huisjes en bungalows waar honden zijn toegestaan vind je in Duitsland. Huur bijvoorbeeld een hondvriendelijk vakantiehuis voor 4 of 6 personen met bubbelbad en privé sauna in Sauerland en geniet van de uitgestrekte bossen en vele wandelmogelijkheden. Voor een ontspannende vakantie Duitsland met uw hond.


samen in de sauna

Wellness vakantiehuisje met privé sauna, hottub en wifi boeken.

Zoek hier uw huisje met wifi, hottub, (of bubbelbad ) en sauna. De meeste wellness huisjes en bungalows beschikken over wifi. Tijdens uw vakantie wilt u natuurlijk de beschikking hebben over internet. Het is dan ook goed om te weten dat de meeste wellness vakantieverblijven de beschikking hebben over gratis en draadloos wifi internet.


Het is ook mogelijk een romantisch huisje aan zee te huren met sauna, wifi en hottub. Huur bijvoorbeeld een wellness huisje voor 2 of 4 personen met wifi, hottub en privé sauna aan de Spaanse Kust of geniet van een luxe wellness bungalow met privé sauna en hottub aan de kust van Italië of de Algarve ( Portugal ).  Ook ideaal om in het buitenland te overwinteren. Zoekt u een vakantiehuisje met privé sauna, wifi en hottub of bubbelbad in een warm land voor de koude wintermaanden, neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies en suggestie.


roompot wellness banner