Villa met jacuzzi en zwembad

Wie een villa met jacuzzi en zwembad huren wil.

Als je een vakantievilla met privé zwembad en jacuzzi in de tuin wilt huren, zit je op deze website goed. Je vindt bij ons de mooiste villa’s met jacuzzi, hottub, sauna en privé zwembad in Nederland en België. Je kunt ook een wellness villa met Turks stoombad huren. Boek hier een vakantiehuis of villa met binnenzwembad.

wellness parken banner

Van een 12 tot 24 persoons villa met jacuzzi in de Ardennen tot een 18 persoons wellness landhuis in Brabant, Gelderland, Drenthe of Zeeuwse Kust. Je kunt ook voor een flexibele periode zo een luxe wellness villa huren.


Villa met jacuzzi en zwembad in Ardennen huren

Een luxe villa met zwembad, sauna en jacuzzi in de Belgische Ardennen boeken? Dat kan. In de Ardennen zijn bijzonder luxe villa’s, landhuizen en kastelen te huur. Een enkele zelfs met thuisbioscoop en Turks Stoombad. Je kunt een 6, 8 of 10 persoons vakantievilla in de Ardennen boeken met eigen zwembad, infrarood sauna of hottub maar er zijn ook luxe groepshuizen in de Ardennen te huur met wellness faciliteiten. Boek hier een villa Ardennen met jacuzzi. Ook villa’s Ardennen voor grote groepen met binnenzwembad, Turks stoombad en privé jacuzzi. Huur bijvoorbeeld een villa Ardennen 20 personen met indoor zwembad voor je vriendenweekend. Boek hier je villa met jacuzzi Ardennen.


luxe vakantiehuis met privé zwembad

Een villa met hottub en privé zwembad in Nederland huren

Je kunt ook een vakantievilla of landhuis met privé zwembad en hottub of jacuzzi in Nederland huren. Voor een familie- of vriendenweekend in Brabant, Drenthe, Friesland of Gelderland bijvoorbeeld. Boek je wellness villa in Nederland minimaal 3 maanden voor vertrek. Er bestaat ook een mogelijkheid een watervilla aan de Friese Meren te huren. Je huurt dan een villa aan het water met jacuzzi, eigen aanlegsteiger en gebruik gezamenlijk zwembad.


landal wellnesshuisjes banner

In België een villa met privé zwembad en wellness faciliteiten huren

Je hebt in België , naast de Ardennen nog meer interessante gebieden om een luxe vakantie te vieren. Aan de Belgische Kust of in Limburg Kempen bijvoorbeeld. Ook voor een grote groepsaccommodatie België kan je bij ons terecht. Er zijn diverse groepsaccommodaties België met indoor zwembad, privé sauna, hottub en jacuzzi te huur. Voor een fantastische wellness beleving.


Aangepaste wellness villa huren

Wie een mindervalide villa met eigen zwembad en jacuzzi zoekt, merkt al snel dat de spoeling dun is er er weinig luxe vakantiehuizen en villa’s met privé zwembad en sauna of jacuzzi in Nederland en België te huur zijn. Als je een rolstoelvriendelijke wellness villa binnen de Benelux zoekt, maak je nog de meeste kans in de Ardennen. Daar vind je enkele wellness villa’s die aangepast zijn voor mindervaliden. Zoek voor een aangepaste villa of vakantiewoning binnen het aanbod op onze website mindervalide bungalow. Voor een mindervalide vakantie in België of Nederland.


villa met jacuzzi en zwembad

Villa met jacuzzi en zwembad in Spanje, Italië of Frankrijk huren

Als je een wellness vakantie in Italië, Spanje of Frankrijk wilt boeken, is het mogelijk een villa met privé zwembad en jacuzzi, hottub of infrarood sauna te huren. Het aanbod wellness villa’s is in Zuid Europa echter beperkt. Boek daarom je luxe vakantievilla in Spanje, Portugal, Italië, Griekenland of Frankrijk, tenminste 6 maanden voor vertrek en sluit altijd een goede annuleringsverzekering af. Bij ziekte of ongeval kan je dan je boeking annuleren.

<

roompot wellness banner