Wellness bungalow

Huur een wellness bungalow met jacuzzi, sauna of hottub.

Wellness bungalows vind je veelal op wellness bungalowpark van Landal GreenParks bijvoorbeeld. Met voorzieningen zoals infrarood sauna, hottub of jacuzzi of regendouche. In een wellness accommodatie is het heerlijk ontspannen. Zeker als er in je luxe bungalow ook nog een open haard of sfeerhaard zit. Je kunt hier een bungalow met wellness faciliteiten binnen heel Europa huren, ook in Nederland en België. Huur een wellness bungalow met jacuzzi.

wellness parken banner


Een wellness bungalow is ideaal voor een wellness weekend

Als je een weekendje weg wilt binnen Nederland en behoefte hebt aan volledig ontspanning, is een wellness accommodatie ideaal. Je kunt een welness huisje, bungalow of chalet huren maar ook gaan voor een wellness arrangement in een wellness hotel. Je arrangement is doorgaans inclusief gebruik van de wellness faciliteiten en ontbijt en diner. Er zijn hotels met spa, zwembad en Turks Stoombad. In verband met de coronacrisis kunnen er nog voorzieningen gesloten zijn. Houd daar bij het boeken rekening mee. Het huren van een wellness bungalow in Nederland kan contactloos. Dat geldt ook voor het boeken van een wellness vakantiehuis aan zee of een wellness bungalow met jacuzzi in de tuin.


Wellness bungalows Nederland

Wellness bungalow in Drenthe, Zeeland of Overijssel huren? Of liever een wellness huisje op Ameland, Terschelling, Schiermonnikoog of Vlieland? Nederland is een geweldig vakantieland en je hoeft echt niet naar het buitenland om te kunnen genieten? Wel eens in de duinen van Schoorl gewandeld of op de Veluwe geweest? Nederland is een ontzettend mooi vakantieland, je moet alleen weten waar je de mooiste plekjes kunt vinden. Fietsen rond het IJsselmeer, Veerse Meer of Veluwemeer bijvoorbeeld. Een unieke vakantiebeleving. Je kunt in bijna ieder kust plaats in Nederland een wellness bungalow met jacuzzi huren.


groep vrienden in buitenjacuzzi

Wellness bungalow Friesland

Friesland is misschien niet de eerste provincie Nederland als je denkt aan een wellness vakantie. Friesland heeft echter wel iets bijzonders. Je kunt er wellness huisjes en bungalows direct aan het water huren en dat geeft een heerlijk gevoel van vrijheid. Wist je dat je in Friesland ook een vakantiehuis met sauna en sloep kunt huren? Of een wellness villa met jacuzzi en zeilboot? Voor een vakantie aan het water in Nederland en een verblijf in een luxe welness accommodatie, ga je naar Friesland. Ook voor een watersport- of visvakantie. Vind hier een wellness bungalow Friesland.


Wellness bungalow Zeeland

Net zoals Friesland heeft Zeeland een fantastische kust en vind je er veel water vakantieparken. Zeeland heeft het voordeel ten opzichte van Friesland dat het ook mooie duinen en brede stranden heeft. Ben je wel eens in Breezand bij Kamperland geweest? Dat strand is bij eb wel 400 meter breed. Je kunt een wellness huisje aan de Zeeuwse Kust huren of in de omgeving van Middelburg, Goes of Vlissingen huren. Een wellness vakantie in Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren of Noord-Beveland is ook een goed idee! En je kunt in deze regio ook een wellness villa met spa huren.


In Overijssel een wellness huisje huren

Wie zijn vakantie in Overijssel viert, geniet van rust, mooie natuurgebieden en veel ruimte. In Overijssel lijkt de tijd soms wel stil te staan en weten de mensen wat genieten is. Vandaar dat je in Overijssel de mooiste spa’s en kuuroorden vindt. Je kunt ook op veel plaatsen in Overijssel naar de sauna. Als je een wellness huisje of bungalow in Overijssel wilt huren, heb je een grote keuze. Er zijn ook een aantal Landal wellness vakantieparken in Overijssel zoals op Landgoed De Hellendoornse Berg. Op dat Landal vakantiepark in Overijssel kan je een luxe vakantiewoning met privé sauna huren. Je kunt ook een luxe wellness bungalow met jacuzzi in Overijssel boeken.


samen in de jacuzzi in de natuur

Wellness bungalows Drenthe

Het is ook mogelijk om via deze site een wellness bungalow Drenthe te huren. Je hebt hierbij de keuze uit een particuliere vakantiebungalow met sauna, hottub of jacuzzi of een wellness accommodatie op een luxe bungalowpark in Drenthe. In het laatste geval kan je ook gebruik maken van de faciliteiten van het park zoals zwembad en eventueel Turks Stoombad. Let op: De faciliteiten op de meeste wellness vakantieparken in Drenthe kunnen beperkt open zijn en er worden minder mensen toegelaten in de sauna, zwembad, hoogtezon of jacuzzi dan normaal. Lees de voorwaarden en regels voor u een huisje op een wellness park in Drenthe of elders in Nederland boekt.

<

In Zuid-Limburg een bungalow met sauna, jacuzzi of hottub huren

Als je in Zuid-Limburg bent, waan je je in het buitenland. De Limburgse heuvels maken het landschap extra aantrekkelijk. Je kunt een bungalow met jacuzzi in Zuid-Limburg huren maar ook gaan voor een huisje met hottub, Finse sauna of ligbad. Je vindt diverse wellness bungalowparken in Zuid-Limburg. Voor 55 plussers zijn er vakantieparken waar je rust kunt vinden en waar gezinnen met kinderen niet komen. Deze wellness vakantieparken in Zuid-Limburg zijn perfect voor senioren. Je kunt als 55 of 60 plusser ook een wellness hotel inclusief arrangement boeken. Helaas kunnen de mogelijkheden nu wat beperkter zijn door het coronavirus. Zoek hier een wellness bungalow Limburg.

landal wellnesshuisjes banner


picknick met de hond

Wellness vakantie met hond

Het is mogelijk om voor een vakantie met de hond een bungalow met sauna of jacuzzi te huren. Dit type wellness bungalows vind je met name op een aantal parken van Landal GreenParks. Je kunt zo een luxe honden bungalow in Drenthe, Overijssel of Gelderland huren maar een vakantie met hond in Zeeland, Texel of Schiermonnikoog is ook mogelijk. In de meeste van deze honden bungalows zijn 1 of 2 honden toegestaan. Je vindt dit type bungalow ook in ander landen binnen de Benelux. De meeste van deze bungalows liggen in bosrijke gebieden of aan de kust. Je kunt hier een wellness bungalow met hond boeken.


Aangepaste wellness accommodatie huren

Er zijn ook wellness bungalows in Nederland en België te huur met aanpassingen voor mindervaliden of ouderen. Deze gelijkvloerse bungalows met jacuzzi, privé sauna of hottub hebben vaak een verhoogd toilet met beugels, een aangepaste slaapkamer en keuken en inloopdouche. Dergelijke bungalows zijn drempelvrij en altijd rolstoel toegankelijk. Als je een fysieke beperking hebt en afhankelijk van een rolstoel of rollator kan je dus toch volop relaxen. Deze aangepaste wellness bungalows vind je ook aan de Nederlandse en Belgische Kust. Vind hier een aangepaste vakantiewoning.


Wellness Bungalowparken voor ouderen

Omdat er steeds meer ouderen op vakantie gaan, komen er ook steeds meer vakantieparken in Nederland voor senioren. Op deze parken vind je geen gezinnen met jonge kinderen of groepen jongeren die een feestje bouwen. Je vindt op deze senioren vakantieparken wel uitstekende faciliteiten en comfortabel ingerichte bungalows. Ruime slaapkamers met bedden met boxspring of hotelbedden zijn hier de norm. Het is ook mogelijk om op zo een seniorenpark een wellness bungalow met privé sauna of jacuzzi te huren. Met name enkele Landal vakantieparken Nederland zijn geschikt voor een ouderen vakantie en hebben de beschikking over prettige wellness faciliteiten.

Tip: Zie Landal Park Hof van Saksen in Drenthe, een heerlijk park met wellness bungalows. In deze omgeving kun je heerlijke wandelen en fietsen. Je kunt bij Hof van Saksen bijvoorbeeld een wellness bungalow met privé sauna huren.


Op zoek naar een wellness aanbiedingen?

Wellness bungalows, huisjes en villa’s zijn in de regel niet goedkoop. Om toch een welness vakantiehuisje of vakantiepark te kunnen boeken, kun je dan het beste op zoek gaan naar een aanbieding. Je vindt een goedkope wellness bungalow door de betere aanbiedingen met elkaar te vergelijken en niet te kieskeurig te zijn met de locatie. Als je 50 of 55 plusser bent, is het goed om te weten dat er bijna altijd aanbiedingen voor senioren zijn. Met name een midweek is voor 50 plussers goedkoper maar profiteren van een weekendje weg aanbieding is ook een aanrader. Tenslotte, een last minute wellness bungalow boeken, betekent bijna altijd veel voordeel.

vrouw in jacuzzi bij het strand met ondergaande zon

Enkele Landal Wellness bungalowparken in Nederland uitgelicht

Landal GreenParks vernieuwt voortdurend. Als je op zoek bent naar een wellness bungalowpark in Nederland met een super hoge standaard, hoog serviceniveau en ook nog de beste park- en wellness voorzieningen, kom je gegarandeerd bij een Landal bungalowpark uit. Kijk maar eens naar Landal Wellness bungalowpark Vitamaris op Schiermonnikoog of Hof Van Saksen in Drenthe. Je kunt op deze verwen parken ook een sauna en beauty arrangement boeken. Ideaal voor een vriendinnen verwen weekend Drenthe of Waddeneilanden.


Vragen of suggesties?

Heb je vragen over een bepaald wellness park, bungalow of aanbieding? Op zoek naar een bungalowpark of hotel aan de kust met Spa of binnenzwembad? Ons team van specialisten helpt je graag bij het vinden van een goedkope wellness accommodatie of compleet verzorgd arrangement. Ook in een only adults bungalowpark aan zee. Wellnes is het antwoord op stress en spanning. Boek een wellness bungalow, huisje of hotel om heerlijk te kunnen ontspannen. Neem vandaag nog contact met ons op als je vragen hebt of van een wellness aanbieding wilt profiteren. Je kunt iedere wellness accommodatie op deze site overigens online boeken. Alleen voor een mindervalide bungalow is telefonische reservering soms noodzakelijk.


roompot wellness banner