Wellness vakantiehuis

Een wellness vakantiehuis met sauna, jacuzzi, bubbelbad of hottub huren?

Wie op zoek is naar een wellness vakantiehuis aan zee, aan de kust of midden in de natuur, vindt het ideale relax vakantiehuis op deze site. Wij hebben naast wellness bungalows en villa’s met zwembad, ook de mooiste wellness huisjes voor jou geselecteerd. Van een wellness vakantiehuisje aan zee in Nederland, Frankrijk, België of Spanje tot een wellness chalet in de Ardennen. Een wellness vakantie is hét antwoord op stress en emotie. Lees onze tips waar je op moet letten bij het boeken van een wellness huisje of wellness villa.

wellness parken banner

Wellness vakantiehuis aan zee boeken

Vakantiehuisjes aan zee spreken bij velen tot de verbeelding. Als zo een vakantiehuisje aan zee dan ook nog eens een jacuzzi in de tuin heeft of hottub, privé sauna of bubbelbad in het huis, is zo een accommodatie helemaal geweldig. Je kunt hier een vakantiehuisje aan zee boeken in alle landen rond de Middellandse Zee maar een wellness vakantiehuis aan zee huren is natuurlijk ook mogelijk. Kijk eens naar wellness huisjes in Zuid-Holland, Zeeland, Texel of de Belgische Kust, daar vind je de allerleukste huisjes, bungalows en villa’s direct aan zee.

Wellness huisje of bungalow bij Landal GreenParks huren?

Wie het prettig vindt een wellness vakantie op een bungalow- of villapark te boeken, moet zeker eens kijken naar de wellness bungalowparken van Landal GreenParks. Landal heeft diverse luxe bungalowparken met wellness faciliteiten en daarnaast huisjes, bungalows en vakantievilla’s met infraroodsauna. Omdat deze wellness parken ook over prima andere faciliteiten beschikken en kind- en gezinsvriendelijk zijn, is het de perfecte plaats voor een wellness weekend of vakantie. Je kunt op veel parken fietsen huren en de combinatie genieten van wellness en lekker actief bezig zijn in natuur, doet wonderen. Je komt herboren en vol energie weer thuis. PS, alle Landal parken zijn weer open maar het kan zijn dat bepaalde wellness voorzieningen beperkt geopend zijn en niet voor grote groepen. In je sauna in je eigen huisje kan je echter onbeperkt genieten. Landal heeft ook wellness bungalowparken en bungalows aan zee.

Wellness vakantiehuisje in de Ardennen boeken

De één kiest voor een wellness vakantie aan zee, de ander voor de bossen en de natuur. Wie in de laatste categorie valt en op zoek is naar een wellness bungalow of huisje in de Ardennen, kan via deze site kiezen uit een groot en gevarieerd aanbod. Van een 4, 6 of 8 persoons vakantiehuis Ardennen met jacuzzi in de tuin tot een 2, 4 of 10 persoons huisje met bubbelbad, sauna en zwembad. De Ardennen biedt maximaal vakantieplezier tegen een heel redelijke prijs. Zeker bij het huren van een particuliere vakantiewoning Ardennen met jacuzzi of sauna, kan de prijs reuze meevallen. Ook een last minunte vakantiehuisje Ardennen met sauna, hottub of jacuzzi is meestal goedkoper dan je denkt. Kortom, een wellness huisje in de Ardennen huren, hoeft niet duur te zijn.

landal wellnesshuisjes banner

Honden welkom in jouw wellness vakantiehuis

Of je nu een wellness vakantiehuis meet hond aan zee wilt boeken of kiest voor een natuurhuisje op de Veluwe of Drenthe, in veel vakantiehuisjes met sauna of hottub zijn honden welkom. Als je een wellness villa met privé zwembad huurt, is het zaak te voorkomen dat je hond in het water springt. D zwembaden bij wellness huizen zijn alleen bedoeld voor de gasten. Vaak is er in de omgeving van een vakantiehuis ook wel een zwemvijver voor honden te vinden. En in het geval van een vakantie met hond aan zee, is de zee natuurlijk het fijnste voor wat er voor een hond mogelijk is.

Wellness weekend aan zee met je geliefde boeken

Weekendje weg met je geliefde?? Onze tip, boek dan een wellness vakantiehuisje direct aan zee. Een huisje met hottub in Zeeland bijvoorbeeld. Of een vakantiehuis met zwembad in Zuid-Holland, Ameland of Terschelling. Een weekendje aan zee is niet alleen iets voor romantici, het is voor iedereen geschikt. Zeker als je erin slaagt een wellness huisje aan de Zeeuwse Kust te huren, kan jullie weekend samen niet meer stuk. Onze tip: Een vakantiehuis met hottub is ook erg leuk. Zeker als die hottub houtgestook is.

Wellness vakantie boeken in landen rond Middellandse Zee.
Overweeg je een wellness huisje in Spanje, Portugal, Italië of Griekenland te boeken? Dan bij voorkeur een wellness huisje aan zee? In verband met de maatregelen rond het coronavirus is het dan verstandig het reisadvies van de RIVM en Nederlandse overheid te volgen. Dat geldt ook voor een vakantie aan zee in Turkije, Frankrijk of Kroatië bijvoorbeeld. Volg dit advies op en hen ten alle tijde een mondkapje bij je. Je kunt bij ons een wellness vakantiehuisje, bungalow met zwembad of luxe villa huren. Reis echter altijd veilig en volg de instructies van de plaatselijke overheid op. Informeer ook expliciet of honden in je vakantiebestemming aan de kust welkom zijn. Hier vind je het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Belangrijk als je overweegt een vakantie in het buitenland te boeken. Ook als je een groot vakantiehuis met buitenzwembad en jacuzzi huurt, heb je te maken met het reisadvies.

roompot wellness banner