Luxe bungalows met jacuzzi of bubbelbad huren

Bungalow met jacuzzi? Op zoek naar luxe bungalows met bubbelbad of jacuzzi? Deze vind je onder andere bij Topparken en diverse kleinschalig vakantieparken. Bij Topparken kan je ook een luxe villa of bungalow met jacuzzi, sauna én privé zwembad huren. Huisdieren welkom! Je vindt op deze site altijd aantrekkelijke aanbiedingen en last minutes. Ook als je een luxe bungalow aan zee met bubbelbad of buiten jacuzzi zoekt voor 4, 5, 7 of 8 personen.

wellness parken banner


Bungalow met jacuzzi, aan zee, in de bossen

Een wellness bungalow met jacuzzi of bubbelbad huren die gelijkvloers is? Aan zee of in het bos? Een bubbelbad of jacuzzi bij je vakantiebungalow zorgt voor extra vakantieplezier. Je kunt bij ons een bungalow met bubbelbad aan zee huren maar ook in de bossen, meren en bergen hebben we een uniek aanbod. Je kunt ook een bungalow met sauna, zwembad en bubbelbad bij ons huren. We hebben altijd interessante aanbiedingen. Ook een bungalow met jacuzzi voor een vriendinnen groep.


samen in de jacuzzi in de natuur

Bungalow met jacuzzi 2 personen.

Indien je een 2 persoons bungalow met jacuzzi wilt huren in Nederland of België, heb je diverse mogelijkheden. Huur een 2 persoons bungalow met 1 slaapkamer of een 4 persoons bungalow met jacuzzi of bubbelbad en 2 slaapkamers.


4 persoons bungalows met jacuzzi

Indien je met 4 personen een wellness bungalow wilt huren, heb je de keuze uit 4, 5 en 6 persoons bungalows. Die van 6 personen heeft ot 3 slaapkamers. Het is soms mogelijk een 4 persoons bungalow met bubbelbad en privé sauna te huren. Eén van onze favorieten, Résidence de Leuvert


Vakantiebungalows met jacuzzi 6 tot 10 personen

De mooiste bungalows met wellness faciliteiten voor 6, 7, 8, 9 of 10 personen vind je ongetwijfeld bij Topparken en Landal. Er zijn echter ook particuliere bungalows 6, 8 tot 10 personen te huur met één of meerdere wellness faciliteiten zoals hottub of bubbelbad.


groep vrienden in buitenjacuzzi

Groepsbungalows met jacuzzi 10 tot 20 personen.

Zodra we met een groep groter dan 10 personen een vakantiebungalow willen huren, spreken we over groepsbungalows. Via deze site kan ej een 12, 14, 15, 16, 18 of 20 persoons groepsbungalow met jacuzzi, sauna, spa of bubbelbad huren. Er zijn ook wellness villa’s 20 personen beschikbaar met privé zwembad en sauna of bubbelbad.


Relaxen in de jacuzzi of het bubbelbad

In een huisje, villa of bungalow met wellness voorziening is het extra ontspannen. Wist je dat veel mensen kiezen voor een bungalow met buitenjacuzzi? In de buitenlucht geniet je nog meer van een bubbelbad of jacuzzi. Je boekt deze voordelig via bijvoorbeeld Topparken.


samen in een buitenjacuzzi in het bos

Groot aanbod luxe bungalows met bubbelbad

Wie op zoek is naar een luxe bungalows met bubbelbad, bijvoorbeeld met buitenspa en sauna, vindt deze gegarandeerd op de website met het grootste aanbod luxe wellness bungalows met bubbelbad, sauna en zwembad. Ook voor een bungalow met spa in de tuin. Of je nu een luxe bungalow met bubbelbad voor 4, 6, 8, 10 of 20 personen in de Ardennen, Nederland, Frankrijk, Duitsland of Italië zoekt of een 2 persoons bungalow met sauna en bubbelbad aan de Belgische of Nederlandse kust of zee, ieder type wellness bungalow, vakantiehuis of vakantievilla vindt u hier. Een vrijstaande bungalow met bubbelbad of spa boek je hier.


Bungalow met bubbelbad huren welke aangepast is voor mindervaliden.

Aangpaste vakantiebungalow met ligbad, hottub of bubbelbad reserveren? We hebben een uniek aanbod mindervaliden accommodaties. Ook luxe bungalows met bubbelbad die aangepast zijn voor mindervaliden of personen met een fysieke beperking, rookvrije wellness accommodaties en huisdiervriendelijke luxe vakantie bungalows met buitenspa in de tuin, privé sauna en verwarmd binnen zwembad. Vind hier een aangepast vakantiehuis met bubbelbad.


landal wellnesshuisjes banner

villa met bubbelbad

Ga maar eens kijken naar deze prachtige wellness bungalows en ontdek dat een wellness vakantiehuis, bungalow of villa meer betaalbaar is dan u wellicht denkt. u kunt iedere accommodatie op deze bubbelbad huizen site online boeken maar voor advies staan wij graag voor u klaar. Voor wellness- en kuurreizen bezoekt u onze website wellness reizen.


Bungalow met bubbelbad voor gehandicapten of personen fysieke beperking

Op zoek naar een bungalow met bubbelbad die aangepast is voor gehandicapten? Hier zijn de aangepaste bungalows met bubbelbad Op deze website vindt u meer dan 20 aangepaste bungalows met bubbelbad.  Voor mensen met een fysieke beperking of handicap. Huur bijvoorbeeld een aangepaste bungalow met bubbelbad voor 4, 6 of 8 personen in Gelderland of Overijssel, een minder valide bungalow met sauna en bubbelbad voor, 8, 10, 12 of 20 personen in de Ardennen of Frankrijk of een 2 persoons aangepaste wellness bungalow in België. Het is ook mogelijk een vakantiewoning met binnenzwembad en bubbelbad te huren


mindervalide huisje met hond

Weekendje weg en aangepaste bungalow met bubbelbad huren?

Ook voor een weekendje weg zijn er mindervalide wellness bungalows met sauna of bubbelbad te huur. Het is ook mogelijk zo een aangepaste bungalow met hoog laag bed, tillift en aangepast toilet en inloop douche te huren. Het is ook mogelijk een vakantiehuis met hottub te huren welke aangepast is voor mindervaliden.


Bungalow met sauna, bubbelbad en zwembad huren

De meest complete wellness bungalows hebben een zwembad, sauna én bubbelbad.

vakantiehuis met bubbelbad en zwembad

Meest luxe wellness bungalows met bubbelbad

Wie voldoende geld voor zijn vakantie over heeft en op zoek is naar een bungalow of villa’s met zwembad, bubbelbad én sauna, kan op deze website de mooiste en meest luxe wellness bungalows boeken. Je kunt ook kiezen voor een vakantiehuis met bubbelbad, niet op een vakantiepark. Ook voor een bungalow met zwembad en hottub of een vakantievilla aan zee met privé zwembad, sauna en whirlpool.


Luxe bungalow met bubbelbad voor groepen

U kunt een luxe bungalow met sauna, bubbelbad en privé zwembad voor 2, 4, 6, 8, 10 of 12 personen huren maar voor groepen zijn er ook vele mogelijkheden.  Huur bijvoorbeeld een luxe vakantiebungalow voor 24 tot 30 personen met sauna en zwembad in Duitsland, een 40 persoons groepsverblijf met verwarmd binnen zwembad met sauna en bubbelbad in de Ardennen of een 16 of 18 persoons luxe bungalow met zwembad, bubbelbad en sauna op de Veluwe, in Drenthe of de Achterhoek. Voor een vakantiehuis grote groep met whirlpool, kan je tot wel 50 personen terecht.


Rookvrije bungalow met bubbelbad huren

Een rookvrije vakantie boeken en op zoek naar een luxe bungalow waar niet gerookt mag worden? We hebben een groot aanbod rookvrije bungalows met bubbelbad of privé sauna in héél Europa. Je vindt zo een bungalow door te zoeken binnen de categorie “rookvrij”. Voor mensen met astma of longaandoeningen, er zijn ook bungalows te huur die rook, huisdiervrij en stofvrij zijn. Ben je voor een astma of longpatiënt op zoek naar zo een aangepaste bungalow? Neem dan contact met ons op. De meeste van de wellness bungalows in Europa zijn rookvrij. Dat wil zeggen dat er in de accommodatie zelf niet gerookt mag worden.  Bij een bubbelbad in de tuin mag er soms ook niet in de tuin gerookt worden.


Hondvriendelijke vakantiebungalow met hottub of bubbelbad huren?

Wie zijn huisdier graag mee op vakantie neemt, kan zeker een bungalow huren waar honden of andere huisdieren welkom zijn. Het is bij ons mogelijk een vakantiebungalow met sauna, whirlpool of Turks stoombad te huren met je favoriete huisdier. Er zijn ook wellness bungalows te huur waar 2 of 3 honden toegelaten worden. Met name de honden bungalows met omheinde tuin op een aantal parken van Landal GreenParks in Drenthe en elders in Nederland zijn razend populair. Er zijn ook bungalows op Landal parken aan zee te huur waar huisdieren welkom zijn.


In de Ardennen een chalet, bungalow of luxe vakantiewoning met bubbelbad boeken.

Verreweg de meeste wellness bungalows en huisjes met sauna en zwembad vind je in de Ardennen. Als je een vakantiewoning of bungalow met bubbelbad in de Ardennen wilt huren, heb je altijd keuze uit een groot aantal mogelijkheden. Je vindt bij ons altijd aanbiedingen Ardennen. Ook voor een luxe villa Ardennen met bubbelbad en privé binnen zwembad. Luxe bungalows met spa zijn in de Ardennen ook contactloos te boeken. De sleuteloverdracht kan dan via een speciaal sleutelkastje met cijferslot.


Liever een vakantiehuis met bubbelbad huren?

Bungalows met bubbelbad liggen vaak op bungalowparken en zijn vaak gelijkvloers. Ideaal voor senioren en mensen die slecht ter been zijn. Vakantiehuizen met bubbelbad zijn vaak particulier bezit en hebben minimaal 2 verdiepingen. Ze zijn ideaal voor gezinnen. Als je de voorkeur geeft aan een vakantiehuis met bubbelbad, kijk dan bij ons particuliere aanbod.


roompot wellness banner