Boek hier je villa met jacuzzi Ardennen.
Wie een luxe villa met jacuzzi in de Ardennen zoekt, heeft deze nu gevonden. Wij hebben de meest luxe villa’s Ardennen met privé sauna, zwembad, hottub en jacuzzi voor u geselecteerd. Ook voor luxe vakantievilla met jacuzzi Ardennen voor een groep van 8, 10, 12 of 14 personen. Naast deze particuliere wellness villa’s zijn er ook luxe groepsaccommodatie in de Ardennen met jacuzzi in de tuin te huur. Voor een wellness weekend met een grote groep bijvoorbeeld. Je kunt ook een luxe vakantiehuis met binnenzwembad en jacuzzi in de Ardennen huren.

wellness parken banner

Hoe vind je de ideale villa met jacuzzi in de Ardennen?

Om snel de meest ideale vakantievilla Ardennen met jacuzzi te vinden en te profiteren van de laatste aanbiedingen is het zaak om via de zoekbox op deze pagina een villa te zoeken en boeken. Geef aan voor welke periode u een vakantievilla met jacuzzi Ardennen zoekt, voor hoeveel personen en u krijgt een eerste overzicht van de beschikbare vakantieverblijven. Selecteer vervolgens door op zaken zoals “prive zwembad” en “jacuzzi in de tuin” en u krijgt al snel een beeld van de beschikbare accommodaties met bijbehorende huurprijzen.

vakantiehuis met jacuzzi Ardennen

Een villa met jacuzzi en privé zwembad in de Ardennen huren.

Het is ook mogelijk een luxe villa met eigen zwembad in de Belgische of Luxemburgse Ardennen te huren. Zelfs met overdekt zwembad. Bij de informatie staat per huis vermeld of het een privé buiten zwembad betreft of indoor zwembad. Bij een luxe accommodatie met buitenzwembad is het wel informeren in welke periode het zwembad geopend is.

Villa met privé sauna en jacuzzi Ardennen boeken?

Voor de échte liefhebbers van wellness. Je kunt ook een luxe wellness villa in de Ardennen huren. Bijvoorbeeld een 6 of 8 persoons villa Ardennen met jacuzzi, privé sauna en zwembad. Deze luxe villa’s Ardennen vallen in de categorie Top Vakantiehuizen. Ze zijn ook ideaal om te huren in het kader van een event, relatie versterkend weekend of managers overleg weekend. In een ontspannen sfeer worden er gemakkelijker beslissingen genomen en wordt de onderlinge vertrouwensband versterkt.

Hoeveel slaapkamers moet je luxe villa Ardennen hebben?

Zeker bij een vriendenweekend, personeelsuitje of familieweekend, is het aantal slaapkamers van groot belang. Je kunt bij ons een 20 persoons villa Ardennen met jacuzzi en 14, 15 of 16 slaapkamers huren maar grote groepsaccommodaties met jacuzzi zijn ook beschikbaar. Je boekt al een 6 persoons vakantievilla in de Ardennen met 3 slaapkamers, privé sauna en jacuzzi in de tuin voor minder dan 400 euro per weekend of 800 euro per week.

landal wellnesshuisjes banner

vakantiehuis met jacuzzi en omheinde tuin

Villa’s Ardennen waar huisdieren welkom zijn

Een luxe vakantiehuis met hond, boek je bij voorkeur in de Lage of Hoge Ardennen. Je kunt bij ons ook een vakantiehuisje met jacuzzi in het bos huren waarbij 1, 2 of 3 honden welkom zijn. Voor een hond vriendelijke villa met jacuzzi en omheinde tuin zijn er in de Ardennen ook volop mogelijkheden. Ook voor een romantisch vakantiehuisje Ardennen met hottub. Verder hebben we ook familievilla’s te privé sauna en hottub in de Ardennen rond Durbuy te huur.


Villa met jacuzzi Ardennen voor familieweekend

Voor een familieweekend in de Ardennen huur je bij voorkeur een luxe groepsaccommodatie Ardennen. Voor grote groepen zijn er luxe villa’s met jacuzzi in de Ardennen tot 40 personen te huur. Voor luxe familieweekend zijn grote vakantieboerderijen Ardennen vaak beter geschikt dan luxe wellness vakantievilla’s. Zie hier voor een luxe familieweekend accommodatie België, inclusief Ardennen.

Met je vrienden een luxe vakantiehuis met jacuzzi in de Ardennen huren

Of je nu een vakantiehuis met jacuzzi in de Ardennen in de herfst huurt of in de zomer, een vriendenweekend accommodatie moet aan specificieke voorwaarden voldoen.

roompot wellness banner