Vind hier een vakantiehuis met jacuzzi voor 12 personen

12 persoons vakantiehuis met jacuzzi, privé sauna, hottub of bubbelbad vinden. Vind hier jouw 12 persoons vakantiehuis met jacuzzi. Indien je op zoek bent naar een 10, 12 of 14 persoons vakantiehuis of villa met jacuzzi, heb je de juiste website gevonden. Ook voor een 12 persoons vakantiehuis met jacuzzi in de tuin en privé zwembad.

wellness parken banner


Of je nu een villa voor 12 personen met aan zee jacuzzi, zwembad en sauna in Nederland, Frankrijk, Groot Brittannië, Italië of de Algarve zoekt of een luxe 12 persoons wellness bungalow in Zeeland, op Ameland, Terschelling of in Zuid-Limburg, hier vind je gegarandeerd jouw top vakantie verblijf.  Ook als je een groot vakantiehuis met jacuzzi met 4, 5, 6, 7 of 8 slaapkamers zoekt, bijvoorbeeld een 20 persoons wellness vakantiehuis voor een grote groep ben je hier aan het juiste adres. Natuurlijk boek je hier ook een 12 persoons vakantiehuis met wifi, vaatwasser, wasmachine, privé sauna en jacuzzi. Vind hier een vakantiehuis met binnenzwembad. U kunt hier ook een wellness villa aan zee voor een grote groep met privé zwembad huren.


villa met jacuzzi

12 persoons vakantiehuis met jacuzzi aan zee huren

Aan zee en wellness , altijd genieten. Wie een groot vakantiehuis of villa aan zee met bubbelbad, hottub, sauna of jacuzzi, zoekt vindt deze zeker in ons zéér grote aanbod wellness villa’s, bungalows en vakantiehuizen. Ook voor een villa met jacuzzi en zwembad. Je kunt op deze website eerste een vakantiehuis met jacuzzi voor een bepaald aantal personen zoeken, dan selecteren op die met jacuzzi of hottub en vervolgens het zoekresultaat verder verfijnen op ligging zoals op “minder da 500 meter van de zee” of een aan meer. Zo vind je precies jouw ideale 12 persoons vakantiehuis aan zee met jacuzzi. Zoek bijvoorbeeld een 12 persoons vakantiehuis met wifi, privé sauna en jacuzzi aan zee aan de Italiaanse Kust of in Bretagne, Normandië of  aan de Portugese Algarve. Ook als je in een wellness vakantiehuis of villa aan zee wilt overwinteren.


12 persoons vakantiehuis jacuzzi, 5, 6 of 7 slaapkamers

U kunt hier ook zoeken op het aantal slaapkamers. Bent u op zoek naar een vakantiehuis jacuzzi 12 personen met 4, 5, 6 of 7 slaapkamers?  Het aantal één- en 2 persoons slaapkamers zijn zeker bij een vakantiehuis 12 personen van groot belang. Ook om een ieder voldoende comfort en privacy te boeken. U kunt hier een 12 persoons vakantiehuis met sauna en jacuzzi in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk of een ander vakantieland boeken en ook zoeken op aantal slaapkamers, badkamers en toiletten. Ook voor een vakantiehuis met jacuzzi aan zee.


Huur bijvoorbeeld een 12 persoons vakantievilla met jacuzzi en 7 of 8 slaapkamers, 3 badkamers en 2 toiletten in de Ardennen en geniet van het privé zwembad en de infra rood sauna en hottub.

landal wellnesshuisjes banner

vakantiehuis aan zee met jacuzzi in Spanje

Vakantiehuis 12 personen met privé sauna en jacuzzi en filmkanaal huren

De ultieme wellness ervaring, een vakantiehuis met privé sauna, jacuzzi en filmkanaal. Stel je eens voor, het is herfst, je hebt met je vrienden een 12 persoons vakantiehuis met jacuzzi en privé sauna gehuurd op de Veluwe en de wind loeit rond het huis. Jij en je vrienden zitten in de privé sauna en vanavond ga je genieten in de houtgestookte jacuzzi in de tuin.  In de vakantiewoning met wifi is een open haard en je gaat na het jacuzzi bezoek een filmpje kijken via You Tube, Netflix, Videoland of filmnet. Puur genieten dus. Je kunt overigens ook een vakantiehuis met sauna voor een groep huren.


Als je voor je vriendenweekend een vakantiehuis of vakantiebungalow met hottub, privé sauna of jacuzzi wilt huren, kijk dan een naar de mogelijkheden bij bijvoorbeeld CenterParcs, Roompot of Landal Greenparcs. Daar kan je ook een vrienden weekend vakantiehuis huren met filmkanaal, privé sauna en hottub of jacuzzi. Ook voor een 12 persoons vakantiehuis in de Ardennen. Kies voor een spannende actiefilm, kijk naar jouw favoriete voetbalwedstrijd of honkbalmatch of geniet van alle andere filmmogelijkheden. Jullie vriendenweekend kan met een wellness bungalow en filmnet niet meer stuk.


man in een hottub, hond wandelt rond

Groot vakantiehuis met jacuzzi boeken waar honden welkom zijn

Een groot vakantiehuis met wellness huren waar de hond ook welkom is? Wie een wellness weekend of vakantie met de hond wil boeken en een huisje of bungalow zoekt voor 12 personen met hond, vindt hier de leukste hondvriendelijke wellness bungalows en vakantiehuizen. Zoek eerst naar jouw favoriete 12 persoons vakantiehuis met jacuzzi, eventueel met omheinde tuin. Kijk vervolgens in welke accommodaties honden of andere huisdieren welkom zijn en kies de perfecte vakantie accommodatie. Boek bij voorkeur een groot en huisdiervriendelijk vakantiehuis met jacuzzi of hottub in de tuin en als het kan in een bosrijk gebied waar je de hond lang kan uitlaten. De hond mag dan wel niet in de jacuzzi, een bos of strand waar je honden lekker kunnen rennen geeft ook heb het juiste vakantiegevoel.


Last minute 12 persoons vakantiehuis met hottub boeken

Boek tot één week voor vertrek je last minute weekendje weg. Ga je met 12 personen een weekendje weg en ben je op zoek naar een vakantiebungalow of vakantiehuis met jacuzzi of hottub?
Je kunt via deze website ook selecteren op last minute wellness bungalows, vakantiehuizen en villa’s. De meeste last minute accommodaties zijn ook voor een weekend, lang weekend of midweek te huur. Als je een 12 persoons vakantiehuis met jacuzzi, sauna of hottub zoekt, welke je last minute wilt boeken, zijn er veelal mogelijkheden. Wacht echter niet te lang met je last minute groepsverblijf want vakantiehuizen voor grote groepen zijn schaars en het aanbod last minute wellness accommodaties voor groepen is beperkt. Kijk ook eens hier voor een vakantiehuis 12 personen met jacuzzi.


roompot wellness banner