Vakantiehuis met jacuzzi of bubbelbad en hond huren.

Een vakantiehuis met bubbelbad waar de hond welkom is, huren? Of een villa met jacuzzi en hond? Boek een luxe wellness vakantiewoning of villa met jacuzzi, soms sauna én hond. Tot 3 huisdieren toegelaten. 3.000 vakantiehuizen binnen Europa te huur met bubbelbad of jacuzzi waar 1, 2 of 3 honden toegestaan zijn. Vaak ook goedkoper als last minute vakantievilla of vakantiehuis met hond te boeken. Dan last minute wellness korting tot wel 40 %.

wellness parken banner


Tot 3 honden toegestaan.

Indien je een vakantiehuis met jacuzzi en hond wilt huren, is het goed om te weten dat op deze meeste wellness- en villa parken met hond tot twee honden toegestaan zijn en bij de particuliere vakantieadressen meestal 1 tot 3 honden welkom zijn.


Wellness huisje met hond in Nederland, België

Huur een wellness villa of vakantiehuis met bubbelbad waar honden zijn toegestaan. Zoals wellness huisjes en villa’s met hond in Nederland, België, Frankrijk of Duitsland. Vind hier een vakantiehuisje met buiten jacuzzi of bubbelbad waar uw hond echt welkom is. Ook voor een wellness bungalow met hond.


Wellness huisjes waar de hond welkom is

Wie op zoek is naar een wellness vakantiehuis voor een vakantie met de hond, komt op een vakantiehuis bubbelbad hond welkom uit. Op deze website vind je ruim 3.000 vakantiehuizen, chalets, bungalows en appartementen met bubbelbad en waar uw hond tevens van harte welkom is.  Ook voor een vakantiehuisje met hond met een bubbelbad in de tuin of afgesloten terrein of tuin. Daarnaast is het ook mogelijk een wellness bungalow met hond te huren.


vakantiehuis aan zee met bubbelbad in Spanje

In welke landen een vakantiehuis met hond en bubbelbad huren?

U kunt een hondvriendelijk vakantiehuis met bubbelbad onder andere huren in België ( ook Ardennen ), Nederland, Italië, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Kroatië en vele andere landen in Europa. Voor een vakantiehuis met bubbelbad voor 2, 4, 6, 8, 10 of 12 personen en 1, 2 of 3 honden. 


Vakantiehuis bubbelbad en omheinde tuin

Het is ook, beperkt, mogelijk een luxe vakantiehuis met bubbelbad en hond te boeken met afgesloten of omheinde tuin. Sommige huisdiervriendelijke vakantiehuizen hebben de beschikking over een bubbelbad en sauna. Andere wellness accommodaties hebben een privé zwembad, sauna én bubbelbad.  Dat aantal is echter op het geheel gezien zeer beperkt.  De meeste wellness vakantiehuizen zijn rookvrij en hebben de beschikking over draadloos internet ( wifi). Het is ook mogelijk een groot vakantiehuis met bubbelbad te huren waar honden zijn toegestaan. U kunt zo een groot vakantiehuis ook voor een weekend met hond huren. Uiteraard moeten in deze grote vakantiehuizen Nederland en elders wel honden zijn toegestaan.


Vakantiehuis jacuzzzi hond welkom Nederland

Voor wie een vakantiehuis met bubbelbad en hond in Nederland. Vakantiehuizen honden welkom in Nederland die een jacuzzzi hebben.