Ardennen, vakantiehuis met bubbelbad te huur

Op zoek naar een vakantiehuis Ardennen met jacuzzi of bubbelbad? Vind hier een uniek vakantiehuis Ardennen met bubbelbad of hottub. Je kunt bij ons ook een villa of vakantiehuis met bubbelbad Ardennen en privé zwembad, sauna boeken. Of een luxe vakantiehuis met jacuzzi Ardennen 2, 4, 6, 8, 10, 12 personen. Groepen, huren een groepsaccommodatie Ardennen.

wellness parken banner


Last minute Ardennen met jacuzzi

Het is bijna altijd mogelijk een last minute Ardennen met jacuzzi of bubbelbad te huren. Een last minute Ardennen met sauna en bubbelbad is veelal ook mogelijk. Huisdieren meestal toegestaan.

samen in de jacuzzi in de natuur

Vakantiehuis met bubbelbad Ardennen, uniek aanbod

Wie op zoek is naar een wellness vakantiehuisje in bijvoorbeeld de Ardennen Luxemburg, vindt deze hier. Of je nu een vakantiehuis Ardennen met bubbelbad, privé sauna, hottub of whirlpool zoekt, wellness vakantiehuizen en groepsverblijven in de Ardennen hebben iets bijzonders.
Boek een vakantiehuis Ardennen met bubbelbad 2 tot 20 personen voor een weekendje weg of huur een luxe vakantiewoning Ardennen met sauna, whirlpool voor een groep. Je kunt bij ons ook een groot vakantiehuis Ardennen met whirlpool, bubbelbad of spa huren.


Grote vakantiehuizen Ardennen met bubbelbad of hottub.

Zoals gezegd, je kunt via deze site een vakantiehuis Ardennen met bubbelbad of hottub voor 2 tot 12 personen huren maar er zij ook grote vakantiehuizen Ardennen met wellness faciliteiten te huur. Boek bijvoorbeeld een 18, 20, 22 of 24 persoons vakantiehuis Ardennen met privé zwembad en buitenspa. Vind hier grote vakantiehuizen Ardennen met zwembad.


Vriendenweekend of familieweekend Ardennen?

Je kunt een dergelijk vakantiehuis of groepshuis bijvoorbeeld boeken voor een vriendenweekend Ardennen, familieweekend of bruiloftsfeest. Ook voor een ontspannende vakantie of weekendje weg met je huisdier. Je kunt hier een romantisch 2 persoons vakantiehuisje of chalet met buitenspa in de Ardennen huren maar ook gaan voor een groot vakantiehuis voor 2, 4, 6, 8, 10 of 20 personen met wifi, prive sauna en bubbelbad of zwembad. Zoveel mensen, zoveel wensen. Het grootste aanbod vakantiehuizen met bubbelbad vind je in de Ardennen Luik of Luxemburg.


Vakantiehuis met bubbelbad Ardennen en sauna boeken

Op zoek naar een villa, chalet of vakantiehuis Ardennen met sauna en bubbelbad? Je kunt bij ons ook een luxe vakantiehuis met bubbelbadi én infrarood sauna Ardennen boeken. Voor een weekendje weg, midweek of langere vakantie.

sauna en bubbelbad in de tuin

Wie het hoogste niveau wellness zoekt, huurt een vakantiehuis met privé sauna en bubbelbad.  Een villa aan zee met privé zwembad, privé sauna en bubbelbad in de tuin is natuurlijk nog mooier maar dat is, gezien de prijs van deze luxe wellness accommodaties, voor weinigen weggelegd.


Vakantiehuizen met bubbelbad, sauna Ardennen zijn betaalbaar

Een vakantiehuis met privé sauna en bubbelbad in de Ardennen is nog alleszins betaalbaar, ook al geldt dat natuurlijk niet voor iedereen. Toch is het mogelijk een 4 of 6 persoons vakantiewoning of chalet met sauna en spa in bijvoorbeeld Spa Ardennen, Luik of Malmedy te huren voor minder dan 800 euro per week.

vakantiehuis met bubbelbad en sauna

Vakantiehuis Ardennen bubbelbad, sauna, 10 personen huren

Een 10 persoons vakantiehuis in de Ardennen met privé sauna en bubbelbad in de tuin echter, kost al snel een 1.000 euro zonder de bijkomende kosten. Zie voor luxe vakantiehuizen met privé zwembad in de Ardennen Luik, Henegouwen, Luxemburg of Namen de rubriek hieronder.

landal wellnesshuisjes banner


Villa Ardennen met zwembad, sauna en bubbelbad huren

Op zoek naar een villa in de Ardennen met privé zwembad, sauna en bubbelbad?
Vind hier een villa in Ardennen met zwembad, sauna en bubbelbad.


vakantiehuis met bubbelbad Ardennen romantisch

Luxe vakantiehuis met bubbelbad of villa Ardennen huren?

Als je op zoek bent naar een luxe wellness villa in de Ardennen Luik, Henegouwen, Namen of Luxemburg, heb je de keuze uit meer dan 30 vakantieverblijven.  Ook  voor een familieweekend Ardennen of een vriendinnenweekend. De meeste luxe wellness vakantieverblijven in de Ardennen hebben ook de beschikking over wifi, een vaatwasser en wasmachine. Zo zijn deze luxe vakantieverblijven ook geschikt voor een langer verblijf. Ook voor een vakantie met huisdier in de Ardennen zijn er luxe wellness vakantiehuizen beschikbaar. Indien het een vakantiehuis of vakantievilla met bubbelbad of hottub betreft, vindt u deze meestal in de tuin.

Een aantal luxe vakantiehuizen met binnenzwembad in de Ardennen zijn ook voor een weekend te huur. Een familieweekend in een groepshuis met een binnenzwembad is een unieke ervaring!


Vakantiehuis bubbelbad voor familieweekend Ardennen boeken

Familieweekend in de Ardennen vieren? Op zoek naar een groot vakantiehuis in de Ardennen welke beschikt over een zwembad en sauna of bubbelbad?

huisje met bubbelbad met kinderen

Een 20 persoons vakantiehuis in de Ardennen huren met 8, 9 of 10 slaapkamers en een binnen zwembad, wifi  en privé sauna? Of op zoek naar een kasteel of groepshuis Ardennen voor 22, 24, 26 of 30 personen met zwembad en Turks Stoombad? Welke wens u ook heeft voor uw familieweekend Ardennen, het perfecte landhuis, groepsverblijf of kasteel Ardennen vindt u hier.  Ook als u voor uw familieweekend Ardennen een groot vakantiehuis voor 20 tot 40 personen met verwarmd indoor zwembad zoekt.


vakantiehuis met bubbelbad en omheinde tuin

Wellness vakantiehuizen Ardennen huisdieren welkom

Een wellness huisje Ardennen huren waar uw huisdier welkom is. Vind hier een wellness vakantiehuis waar 1, 2 of 3 honden welkom zijn.


Vakantiehuis Ardennen met huisdieren boeken

Wilt u een vakantie met huisdieren in de Ardennen boeken?  Heeft u 2, 3 of meer huisdieren?
Indien u een wellness vakantiehuis of chalet in de heuvels of bossen van de Ardennen wilt boeken en uw honden of andere huisdieren gaan ook mee, moet u een vakantieverblijf zoeken waar uw huisdier ook welkom is.


1 of 2 huisdieren zijn in de Ardennen zeker welkom

In het geval van een wellness huisje in de Ardennen voor 2, 4 of 6 personen en 1 of 2 huisdieren, is dat geen probleem.
indien u echter een vakantievilla in de Ardennen met sauna of bubbelbad en met toestemming voor een verblijf met 3, 4 of meer honden is dat wel even zoeken en komt u misschien wel bij een particulier vakantiehuis met hond in de Ardennen uit. Zeker als u een huisje in het bos met hottub of sauna en goed omheinde tuin zoekt.


roompot wellness banner