Een uniek vakantiehuis met jacuzzi België huren.

Wil je een uniek vakantiehuis met jacuzzi België huren? Dat kan hier. Meer dan 200 mooie villa’s en unieke vakantiehuizen met jacuzzi of bubbelbad in heel België te huur. Ook particuliere huizen België met jacuzzi of hottub. Huur een vakantiehuis of villa België met jacuzzi of spa voor 2, 4, 6, 8, 10 tot 20 personen.

wellness parken banner


Bijzonder aanbod huisjes België met jacuzzi én sauna.

Wellness huisje België met sauna en jacuzzi huren? Ook daar hebben we een uniek aanbod in.
Je kunt bijvoorbeeld een 2 persoons huisje huren met privé sauna en jacuzzi of spa in de Ardennen. Ook is het mogelijk een vakantiehuis met sauna in België te huren. Met een groter aanbod dan huisjes met jacuzzi in België.


Met jacuzzi vanaf 2 personen

Je kunt een 2 persoons huisje met bubbelbad of jacuzzi in België huren maar voor grote groepen zijn er bij ons ook volop mogelijkheden. Particulier of op een luxe vakantiepark België.

samen in een buitenjacuzzi in het bos

Villa of vakantiehuis met jacuzzi België huren?

Op zoek naar een vakantiehuis of villa met jacuzzi in België? Je vindt op deze website het grootste aanbod vakantiehuizen met jacuzzi. Ook voor een vakantiewoning België met jacuzzi in de tuin, sauna en omheinde tuin, ben je hier aan het goede adres. Er zijn ook grote vakantiehuizen met jacuzzi België te huur, ook voor groepen van 12 tot 20 personen.


Huisjes met jacuzzi België particulier

In België vind je een groot aanbod particuliere huisjes, chalets en villa’s met jacuzzi, bubbelbad of whirlpool. Ook is het mogelijk een particulier vakantiehuis België met binnen- en buiten wellness voorziening te huren. Voor bijvoorbeeld 2, 4, 6 of 8 personen maar ook voor grote groepen.


Vakantieparken België met jacuzzi

Op diverse parken in België vind je huisjes, bungalows en groepsverblijven met jacuzzi of bubbelbad. Op die parken met zwembad is het meestal ook mogelijk een groepsvilla met wellness voorziening te huren of een mindervaliden accommodatie met sauna.


Groot aanbod in de Ardennen en kust

De meeste vakantiehuizen met jacuzzi in België vind je West-Vlaanderen en de Ardennen.  Het is echter ook mogelijk een vakantiehuis of appartement met jacuzzi én sauna aan de Belgische Kust te huren of West-Vlaanderen.  Voor een wellnesss weekendje in de Ardennen, aan de kust of in Vlaanderen.


vakantiehuis met jacuzzi voor 2 personen

Ook voor een vakantiehuis België met wellness faciliteiten zoals jacuzzi in de tuin of binnenzwembad en waar 1, 2 of 3 honden welkom zijn. Je kunt hier een 2, 4, 6 of 8 persoons huisje met jacuzzi huren maar er zijn ook grote wellness vakantiehuizen en bungalows in België en dan met name de Ardennen te huur.  Je kunt bijvoorbeeld ook een 20 persoons vakantiehuis met zwembad, sauna en jaccuzzi in België huren.


vakantiehuis met jacuzzi voor een groep

landal wellnesshuisjes banner

Vakantiehuis jacuzzi België,  met sauna.

Luxe wellness vakantiehuizen België met sauna en jacuzzi.

Het ligt ook in de mogelijkheden een luxe wellness vakantiebungalow, villa of chalet te boeken in België en dan met name in de Ardennen met sauna, jacuzzi en zwembad. Je kunt ook een 10 tot 30 persoons wellness vakantiehuis in de Ardennen of aan de kust met binnen zwembad huren. Maar ook voor groepen van meer dan 40 personen zijn er accommodaties met verwarmd binnen zwembad te huur.


Vakantiehuis of villa België met zwembad, sauna en jacuzzi

De meest luxe wellness vakantiebungalows en villa’s van België. Luxe wellness bungalows en huizen in België met zwembad, jacuzzi en sauna. Deze beschikken over een zwembad, sauna en jacuzzi en hebben meestal de beschikking over wifi internet, een vaatwasser en wasmachine.  Een luxe wellness bungalow is geweldig voor een familieweekend of vriendinnen weekend in België.  Met name een bungalow met verwarmd binnen zwembad en privé sauna en jacuzzi maakt het verschil tussen een fijne vakantie en een geweldige beleving. Je vindt de meest luxe wellness bungalows in de Ardennen.


Vakantiewoning met jacuzzi België,  Ardennen

Groot aanbod vakantiehuizen met jacuzzi in Ardennen. Wie op zoek is naar een wellness vakantiehuis in België, heeft de grootste kans deze in de Ardennen te vinden. Ook voor een 2 of 4 persoons welness vakantiehuisje Ardennen voor een vakantie met de hond. Ook voor grote groepen, zijn er mogelijkheden een wellness vakantiehuis, groepsaccommodatie of chalet te huren.  Ook voor een groot vakantiehuis in de Ardennen met een jacuzzi in de tuin, internet, open haard en privé sauna. Hier vind je meer grote vakantiehuizen in België.


Vakantiehuis met jacuzzi België, huisje huren met omheinde tuin

Op zoek naar een vakantiehuisje in België met jacuzzi en omheinde tuin? Je vindt hier wellness huizen Belgie met jacuzzi en omheinde tuin ( met name in de Ardennen ). Vakantiehuisjes met goed afgesloten tuin bieden veel privacy. Daarnaast zijn ze ideaal voor een vakantie met kinderen of vakantie met de hond. Een huisje met afgesloten tuin en jacuzzi biedt nog meer voordelen. Je kunt er in alle rust genieten.


vakantiehuis met jacuzzi België met omheinde tuin

Vakantiehuizen België met jacuzzi aan de kust

Enkele luxe wellness vakantiehuizen en appartementen liggen aan de Belgische Kust. Indien je een vakantiehuisje, villa of appartement met wellness aan de Belgische Kust weet te bemachtigen, zit je helemaal goed. Het is ook mogelijk een wellness bungalow op een luxe vakantiepark in bijvoorbeeld De Haan, Oostende of Blankenberg te boeken. Ook op een kustpark aan de kust met zwembad. Vind hier vakantiehuizen jacuzzi aan de Belgische kust.


Vakantiehuizen in België met jacuzzi honden welkom

Zoek een vakantiehuisje met jacuzzi in België waar honden welkom zijn. Vind hier je vakantiehuis met jacuzzi België waar honden toegestaan zijn.

picknick met de hond

Vakantie met hond in België

Met name de wellness vakantiehuizen en chalets in de Ardennen die over een omheinde tuin beschikken zijn perfect voor een vakantie met hond in België. Of je nu een vakantie met 1, 2 of 3 honden in de Ardennen wilt vieren, wij bieden via onze website vakantiehuis-omheinde-tuin.nl ongekende mogelijkheden. In deze chalets en huisjes met afgesloten tuin zijn tot 5 honden welkom.


Vakantiehuis jacuzzi België, West-Vlaanderen

Een vakantie in West-Vlaanderen is meer dan een strandvakantie aan de Belgische Kust. West-Vlaanderen betekent ook genieten van bijvoorbeeld een stedentrip in Brugge of Knokke-Heist. Een vakantie of stedentrip dicht bij huis. West-Vlaanderen, ook leuk voor een weekendje weg. Zoek een vakantiehuisje met jacuzzi in West-Vlaanderen.


roompot wellness banner