Villa Arthur – België – West-Vlaanderen – 10 personen

1.181,00

Villa 10 personen Belgische kust bij golfbaan.
Luxe villa West-Vlaanderen aan zee met sauna en jacuzzi en mogelijkheid voor golfvakantie of golfweekend België, omgeving Middelkerke. Dit vrijstaande wellness vakantiehuis 8- 10 personen staat in kustplaats Middelkerke. Deze villa heeft 5 slaapkamers. ’s Zomers is er een verwarmd zwembad. In de relaxruimte met een sauna en bubbelbad kom je helemaal tot rust. De zee op is slechts 600 meter. Villa Arthur – België – West-Vlaanderen – 10 personen.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: 64c9e65cc271bcd022b106dad41a2c8f Categorieën: , , , , ,

Beschrijving

Villa 10 personen Belgische kust bij golfbaan.
Luxe villa West-Vlaanderen aan zee met sauna en jacuzzi en mogelijkheid voor golfvakantie of golfweekend België, omgeving Middelkerke. Dit vrijstaande wellness vakantiehuis 8- 10 personen staat in kustplaats Middelkerke. Deze villa aan zee heeft 5 slaapkamers en is ideaal voor een groep. In de relaxruimte met een sauna en bubbelbad kom je helemaal tot rust. De zee op is slechts 600 meter.

Villa Arthur - België - West-Vlaanderen - 10 personen img-3

Na een dag strand kun je op 500 m dineren in een van de leuke restaurants. Breng ook zeker een bezoek aan Westende en Middelkerke, waar de cultuurliefhebber Museum Kunsthistories kan bezoeken. Tennissers kunnen een balletje slaan op 500 m afstand en je kunt paardrijden op 600 m van de woning en op 4,5 km staat een golfbaan. De dagelijkse boodschappen doe je op 1 km afstand.

Villa Arthur - België - West-Vlaanderen - 10 personen img-1

Met 2 badkamers is de woning goed geschikt voor grotere groepen. Op het terrein is genoeg vermaak. In de grote tuin staat een speeltoestel en in de speelruimte kan je tafelvoetballen. ’s Zomers is er zelfs een verwarmd opzetzwembad. In de grote tuin kun je ook een vleesje braden op de barbecue.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Land

Regio

,

Plaats

Aantal personen

, , , , ,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

, , , ,

Aantal badkamers

,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , , , ,