Bungalow met jacuzzi

Boek hier je bungalow met jacuzzi

Als je een bungalow met jacuzzi Nederland, België, Frankrijk of Duitsland wilt boeken.
Wij hebben de mooiste bungalows met jacuzzi of hottub voor je geselecteerd. Ook vakantiebungalows Nederland, België met sauna en jacuzzi.

wellness parken banner

Luxe bungalow met jacuzzi huren?

Zie onze informatie pagina “luxe bungalow met jacuzzi“. Hier hebben we de meest luxe bungalows geselecteerd. Deze vind je onder andere op de luxe bungalowparken van Landal, Roompot en de kleinschalige vakantieparken.
Je huurt deze accommodaties gewoonlijk bij een vakantiepark met jacuzzi.

Bungalow met jacuzzi Nederland.

Het aanbod vakantiebungalows met eigen jacuzzi, sauna of whirlpool is in Nederland groot.
Wij hebben de mooiste bungalows met jacuzzi van heel Nederland hier voor je verzameld. Van een 2 of 6 persoons bungalow Drenthe met jacuzzi tot een 10 persoons vakantiehuis met sauna en whirlpool in Brabant, Limburg of Zuid-Holland.

In België een vakantiebungalow met jacuzzi huren

Ook in België is het aanbod chalets, villa’s en vakantiebungalows met jacuzzi, whirlpool of hottub groot.

romantisch in de jacuzzi

Huur een bungalow Ardennen met jacuzzi of boek een wellness bungalow of villa aan de Belgische kust. Je kunt bij ons een 2 of 4 persoons accommodatie met jacuzzi België huren maar er zijn ook wellness vakantieverblijven België voor groepen van 6, 8, 10, 12 en 14 personen te huur. Je kunt hier ook een last minute bungalow met bubbelbad huren.

Particuliere bungalows met jacuzzi

De meeste bungalows op een park zijn eigendom van een investeringsmaatschappij of van het park zelf. Je kunt echter op zo een park meestal ook wel een particuliere bungalow met privé sauna of jacuzzi huren. Dat betekent in de praktijk dat je rechtstreeks contact met de eigenaar hebt en je eventuele wensen kunt bespreken. Daarnaast hebben particuliere vakantiebungalows vaak andere faciliteiten en is de aankomstdag en vertrek dag soms flexibel.


landal wellnesshuisjes banner

Honden bungalow met wellness faciliteiten huren?

Als de hond mee op vakantie gaat, is het prettig als de bungalow geschikt is voor een vakantie met honden. Met name een aantal bungalowparken van Landal GreenParks in Nederland en Duitsland zijn ingericht voor een weekend of vakantie met honden. Een aantal van de Landal honden bungalows beschikken over wellness faciliteiten, een afgesloten tuin, hondenbench en honden mand. Het is de ideale locatie voor een luxe vakantie met de hond. Vind hier een Landal honden bungalow.

Investeren in een bungalow op een bungalowpark

Spaargeld levert vandaag de dag niet veel meer op. Soms heb je zelfs te maken met een negatieve spaarrente. Reden waarom veel particulieren op zoek gaan naar andere mogelijkheden om rendement uit het spaargeld te halen. Eén van die manieren is om als particulier te investeren in je eigen vakantiebungalow en die vervolgens dan te gaan verhuren. Er wordt dan gesproken over een rendement dat behaald kan worden tussen de 6 en 8 %. Dat is althans wat er in de diverse brochures te lezen valt. Heb je interesse in de aankoop van een bungalow met sauna of jacuzzi? Neem dan bijvoorbeeld contact op met Roompot Vakantieparken. Het hoofdkantoor van Roompot zit in Goes.

hotelkamer met jacuzzi

Liever een bungalow met privé sauna huren

De één is wild van een jacuzzi of hottub in de tuin, de ander vindt zijn ontspanning eerder in de sauna. Als je via ons een wellness bungalow wilt huren, heb de keuze uit een groot aantal mogelijkheden. Een vakantiebungalow met infrarood sauna bijvoorbeeld, kan ook aantrekkelijk zijn. Zeker als je er een paar dagen tussen uit wit in de voorjaarsvakantie of herfstvakantie. Wellness en vakantie. Steeds meer mensen zoeken en boeken een vakantieverblijf met privé wellness. Een huisje, bungalow of vakantievilla waar je binnen en in de tuin kunt relaxen.


Vroeg boeken betekent profiteren van aanbiedingen

Nu steeds meer mensen hun vakantie in eigen land vieren en wellness accommodaties hoog op het verlanglijstje staan, is het zaak je beoogde vakantiehuis of bungalow vroeg in het jaar te boeken. Als je een wellness bungalow wilt huren voor de zomervakantie wordt aangeraden deze vóór maart te reserveren. Wellicht zit er dan ook nog een extra korting in.


roompot wellness banner