Friesland

Huisje met jacuzzi Friesland.
Vakantiehuis jacuzzi Friese Meren of elders in Friesland. Ook met boot- of sloepverhuur en vismogelijkheid. Aan de Friese Meren hebben diverse huizen met sauna of jacuzzi een aanlegsteiger voor de boot of vissteiger.

Lees verder...

Unieke huisjes met jacuzzi of bubbelbad in Friesland.
Je kunt hier een wellness huisje Friesland met jacuzzi boeken, wellness villa of wellness bungalow. In al deze accommodaties staat water en wellness centraal. Friesland is dé provincie in Nederland voor een watersport vakantie en je vindt er vele watervillas met eigen aanlegsteiger. Ideaal voor een visvakantie, zeilvakantie of relax vakantie aan het water. Een aantal vakantiehuisjes en wellness bungalows in Friesland zijn voorzien van een sauna,jacuzzi, hottub of bubbelbad. Dat maakt een vakantie in Friesland extra aantrekkelijk.

Bekijk de beschikbare huizen met bubbelbad in Friesland.

Vakantiehuis met aanlegsteiger Friesland huren.
Voor een vakantie met de boot, kan je een huisje, watervilla of bungalow met eigen aanlegsteiger huren. Voor een visvakantie huur je een huisje met vissteiger. Op de meeste watervakantie parken in Friesland kan je ook een wellness vakantiehuis met aanlegsteiger huren. Eentje met hottub, privé sauna of jacuzzi in de tuin. Honden zijn meestal van harte welkom.
Je kunt hier een vakantiehuis met aanlegsteiger Friesland huren.

Toont alle 9 resultaten