Villa Ardennen met jacuzzi

Boek hier een villa Ardennen met jacuzzi.

Wie een villa in de Ardennen met jacuzzi, hottub of privé sauna zoekt, vindt deze hier. Wij hebben de mooiste wellness villa’s van de Ardennen voor u verzameld. Van een 6 of 8 persoons villa met jacuzzi in de Ardennen tot een villa met zwembad en jacuzzi voor een grote groep. Het is ook mogelijk een luxe villa Ardennen met zwembad, jacuzzi en sauna te huren. Voor een vriendenweekend Ardennen bijvoorbeeld. Een luxe vakantie Ardennen boeken, altijd een goed idee!

Villa Ardennen met zwembad en jacuzzi

Een luxe villa Ardennen huren met privé zwembad en jacuzzi in de tuin is natuurlijk helemaal genieten. Zeker als zo een luxe vakantievilla ook nog eens een grote omheinde tuin heeft en een gezellige open haard of sfeerkachel. Belangrijk bij het huren van een villa Ardennen met zwembad is het type zwembad.

romantisch in de jacuzzi

Is het een verwarmd buitenzwembad of indoorzwembad?? Als het buitenzwembad niet verwarmd is, in welke periode is deze dan open? Het heeft natuurlijk weinig zin een villa met niet verwarmd buitenzwembad in oktober, november of december te huren. Een villa Ardennen met verwarmd binnenzwembad en jacuzzi kan je het hele jaar door huren. Zie onze vakantiehuizen met binnenzwembad Ardennen.

Luxe villa Ardennen met sauna en jacuzzi huren

Een villa met privé sauna en jacuzzi biedt het beste van twee werelden. Als het regent en slecht weer is, kan je in de binnen sauna relaxen. Het maakt daarbij niet zoveel uit of je een villa met Finse sauna hebt gehuurd of eentje met infrarood sauna. Als de zon schijnt is een buiten jacuzzi heerlijk. Een villa mer jacuzzi en privé sauna is ook ideaal voor een vriendinnen weekend of wellness uitje. In combinatie met een zwembad is het onthaasten in luxe. Je kunt via deze site de mooiste vakantiehuizen en villa’s met sauna en jacuzzi Ardennen huren.

Aangepaste villa Ardennen met jacuzzi in de tuin

Als één of meerdere personen van je reisgezelschap een fysieke beperking heeft of minder valide is,is het zaak een aangepaste villa Ardennen te huren. Zo een aangepaste wellness villa heeft dan meestal een slaapkamer, badkamer en toilet op de begane grond en hoog/laag bedden. Ook zijn het toilet en douche vaak aangepast en drempelvrij. Het is via deze site mogelijk een villa met jacuzzi,ligbad of hottub zonder drempels te huren. Ook zijn er aangepaste vakantiehuizen, villa’s en bungalows in de Belgische Ardennen en Luxemburg Ardennen te huur. Daarnaast is het mogelijk een vakantiehuis met binnenzwembad Ardennen via onze organisatie te boeken.

Villa met hond en jacuzzi Ardennen

Je kunt een vakantievilla met jacuzzi Ardennen huren waar honden welkom zijn. Zelfs villa’s Ardennen met omheinde tuin. Boek bijvoorbeeld een 8 persoons villa Ardennen met jacuzzi en whirlpool in Durbuy of Macon of een 14 persoons vakantievilla in Ardennen Henegouwen. De Ardennen zijn een ideale locatie voor een vakantie of weekend met de hond. Je kunt er heerlijke wandelingen maken en ’s avonds genieten van je luxe vakantiehuis Ardennen met open haard, sauna en jacuzzi. Er zijn tot 4 honden welkom in je luxe vakantiehuis Ardennen.

Liever een hotel Ardennen met jacuzzi?

Een weekendje Ardennen met 2, 3 of 4 personen en op zoek naar een hotel met jacuzzi? In de Ardennen vind je naast vakantiehuizen, chalets en villa’s met jacuzzi ook luxe wellness hotels. Als je een korte periode in de Ardennen verblijft en wilt relaxen, kan overnachten in een hotel met jacuzzi aantrekkelijker zijn dan een verblijf in een vakantiewoning of villa.

valk exclusief suites banner

Het is mogelijk een wellness hotel Ardennen inclusief overnachting en ontbijt te boeken. In een aantal honden hotels zijn honden toegestaan.