Particulier vakantiehuis met jacuzzi

Vind hier een particulier vakantiehuis met jacuzzi.

Wie een particulier vakantiehuis met bubbelbad zoekt, heeft de keuze uit een particulier vakantiehuis met buitenjacuzzi of een particulier vakantieverblijf met bubbelbad of andere wellness vooziening. In bijna alle gevallen staat een particulier vakantiehuis niet op een vakantiepark.

wellness parken banner

Voordelen huren particulier vakantiehuis met jacuzzi

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het huren van een particulier wellness vakantiehuis. Het grootste voordeel voor rustzoekers is ongetwijfeld het feit dat deze luxe wellness vakantiehuizen meestal niet op een vakantiepark met jacuzzi staan. Dat betekent meestal méér rust en privacy. Het 23 voordeel is dat je meestal direct contact met de huiseigenaar van de particuliere vakantiewoning kunt hebben en deze “maatwerk” kan leveren. Denk bijvoorbeeld aan het leveren van droog haardhout voor de open haard in het vakantiehuis met jacuzzi of het extra bijplaatsen van een babybedje.


genieten in luxe jacuzzi

Particuliere vakantiehuizen met jacuzzi in de natuur.

Particuliere vakantiehuizen met jacuzzi liggen meestal midden in de natuur. Soms liggen ze verborgen in het bos, in de duinen of aan de kust. De combinatie van een vakantiehuis midden in de natuur en de beschikbaarheid van één of meer wellness faciliteiten, is bijna een garantie voor een geslaagde vakantie. Uiteraard moet het weer dan ook meezitten. Want als je 14 dagen vakantie hebt en het regent 14 dagen ben je ondanks de jacuzzi in of bij je particuliere vakantiewoning waarschijnlijk niet echt blij.

landal wellnesshuisjes banner


huisje met jacuzzi met kinderen

Particulier vakantiehuis met jacuzzi en hond

In bijna de helft van de luxe vakantiehuizen met jacuzzi zijn honden welkom. Dat geldt zowel voor particuliere wellness vakantiehuizen als de wellness bungalows en villa’s op de diverse vakantieparken met hond. Als je een huisje met hond huurt op een wellness vakantiepark zijn er per vakantieverblijf 1 á 2 honden toegestaan. Dat geldt ook bij het huren van een particulier vakantiehuis met hond. Bij particuliere huiseigenaren gelden soms uitzonderingen op deze regel. Afhankelijk of het om grote of kleine honden gaat, zijn er soms 3 of 4 honden welkom in een particulier vakantiehuis met jacuzzi.


roompot wellness banner