Landgoed de Scheleberg

Landgoed de Scheleberg, villa met buitenjacuzzi huren Veluwe

Landgoed de Scheleberg in Lunteren, Veluwe, is één van die luxe vakantieparken die je bezocht moet hebben als je van rust, comfort en wellness houdt. Je vindt op dit unieke wellness villapark met zwembad op de Veluwe namelijk luxe wellness villa’s met Spa, sauna of buitenjacuzzi. Ideaal voor bijvoorbeeld een vriendinnenweekend. Een aantal van deze villa’s Veluwe met jacuzzi, spa of sauna zijn huisdiervrij.

wellness parken banner

Landgoed de Scheleberg is een wellness vakantiepark van Topparken.

Dit is wellicht wel het mooiste wellness villapark van Nederland. En zeker van de Veluwe. Een initiatief van Topparken. Je vindt meer luxe Topparken in Nederland met wellness voorzieningen. Met een uniek aanbod huisjes of villa’s met Spa, sauna of Sunshower. Kijk maar eens de Topparken in Gelderland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Limburg en Noord-Brabant. Je kunt dus ook een villa met sauna Nederland bij Topparken huren.

Landgoed de Scheleberg is nog in aanbouw

Het is goed om te weten dat het hier om een nieuw wellness villapark Veluwe in Lunteren gaat. Het park en de wellness huisjes en villa’s zijn voor een gedeelte nog in aanbouw. En bouwwerkzaamheden op een vakantiepark kunnen overlast veroorzaken. Daarentegen, indien je een wellness vakantie voor 2023 in Nederland wilt boeken, is het nu het moment om dat op Landgoed de Scheleberg te doen. Nu zijn de meeste luxe wellnes villa’s voor het jaar 2023 nog beschikbaar en geldt een “lage prijs garantie”.

Landgoed de Scheleberg buitenjacuzzi's

Welke villa’s vind je op Landgoed de Scheleberg?

Je kunt een wellness huisje, blokhut of luxe villa op dit unieke villapark met verwarmd buitenzwembad huren voor 4 tot wel 14 personen. Naast de mogelijkheid een luxe villa met spa of jacuzzi te huren, bestaat er ook een mogelijkheid hier een wellness villa Veluwe met privé sauna te reserveren. Boek bijvoorbeeld een 7 persoons villa met eigen sauna op Landgoed de Scheleberg. De sauna bevind zich in de tuin of in de vakantiewoning. Dat is per type villa verschillend. Dat geldt ook voor de aanwezigheid van een Spa.

Landgoed de Scheleberg villa's

Wellness vakantie Veluwe met huisdier boeken

Het is ook mogelijk een vakantie met huisdier te boeken op Landgoed de Scheleberg want in een aantal wellness villa’s zijn huisdieren toegestaan. Houd er wel rekening mee dat het aantal honden per accommodatie maximaal 1 of 2 bedraagt en er ook wellness villa’s met Spa, buitenjacuzzi of privé sauna te huur zijn welke huisdiervrij zijn.

landal wellnesshuisjes banner

Rookvrij park op de Veluwe

In de wellness villa’s, blokhutten en andere accommodaties mag niet gerookt worden. Ook Topparken gaat voor een rookvrije vakantie. Dat is ook goed nieuws voor COPD en longpatiënten. Een rookvrij vakantiehuis biedt ook astma- en cara patiënten mogelijkheden op vakantie te gaan. Zie hier meer huisjes voor COPD- en Cara patiënten

Landgoed de Scheleberg buitenzwembad

Meer wellness vakantieparken op de Veluwe

De Veluwe staat niet alleen bekend vanwege de diverse Christelijke vakantieparken zoals Familiehuis Nunspeet. De Veluwe staat ook bekend om het grote aanbod vakantieparken met jacuzzi, sauna of hottub. Indien je een villa, bungalow of huisje op de Veluwe zoekt met jacuzzi of andere wellness voorziening, kan je het beste kijken bij het particuliere- en vakantiepark aanbod.

Landgoed de Scheleberg luxe huizen

Meer vakantiehuizen met jacuzzi 14 personen

Zoals omschreven, je kunt op dit luxe villapark Veluwe een 14 persoons wellness villa huren. Deze kan je natuurlijk ook reserveren indien je met 10 of 12 personen een vakantie of weekendje Veluwe wilt doen. In Nederland, België en andere landen is er nog een groter aanbod 14 persoons huisjes en villa’s met spa, hottub of jacuzzi. Zie ons aanbod wellness acccommodaties voor 14 personen.

roompot wellness banner