Huisje met bubbelbad huren Kerstvakantie

Een huisje met bubbelbad huren voor de Kerstvakantie, een goed plan.

De Kerstvakantie is de periode om een huisje met bubbelbad te huren in eigen land. Lekker dicht bij huis genieten van een luxe huisje met bubbelbad. Als je verzekerd wilt zijn van een mooi en comfortabel wellness huisje, is het nu tijd om een huisje met bubbelbad te huren voor de komende kerstvakantie. Wat dacht je van een huisje Ardennen met bubbelbad?

wellness parken banner

Waar kan je het beste je huisje met bubbelbad huren?

Indien je de Kerstvakantie in Nederland wilt vieren, kan je bijvoorbeeld een huisje met bubbelbad, whirlpool of hottub bij Landal, Roompot, Topparken of RCN parken huren. Kijk bijvoorbeeld eens naar de mogelijkheden op het wellness vakantiepark Landgoed De Scheleberg op de Veluwe. Hier kan je echt een luxe wellness vakantie boeken.

Wellness huisje op kleinschalig vakantiepark huren

Een andere optie is het huren van een wellness huisje op een kleinschalig vakantiepark. Je kunt dan wel genieten van de wellness faciliteiten en de rust en tegelijkertijd heb je desgewenst toch wat aanspraak. Zeker een goed idee als je alleen op vakantie wilt gaan.

Natuurhuisje met bubbelbad huren voor de Kerstvakantie

Ben je niet zo gecharmeerd van luxe wellness vakantieparken en houd je het liever kleinschalig? Kijk dan eens naar de mogelijkheden een natuurhuisje met bubbelbad, hottub of spa te huren. Natuurhuisjes liggen midden in de natuur en zeker met Kerstmis is het fijn om rust te hebben en van de natuur te kunnen genieten.


huisje met bubbelbad met kinderen

landal wellnesshuisjes banner

Huisje met bubbelbad huren Kerstmis in België

Liever de kerstvakantie in België doorbrengen? Ook daar vind je een groot en uniek aanbod huisjes met bubbelbad. Huur bijvoorbeeld een chalet met bubbelbad in de Belgische Ardennen of een appartement of wellness huisje aan de Belgische kust. Mogelijkheden genoeg om tijdens de Kerstvakantie in België in een gezellig en comfortabel vakantiehuisje samen te zijn.

Huisje met bubbelbad én sauna huren

Misschien wel het beste idee voor de kerstvakantie 2023 of 2024, een huisje met buitenspa en binnen sauna huren. Dan heb je het beste van twee werelden en kan je ongeacht de weersomstandigheden relaxen in jouw bijzondere wellness faciliteit. Het is ook mogelijk een particulier wellness huisje te huren met infraroodsauna en buitenspa of hottub. Vind hier huisjes met bubbelbad én sauna

Huisje voor kerstvakantie met bubbelbad en open haard huren

Tijdens je verblijf in je wellness huisje tijdens de Kerstvakantie wil je natuurlijk ook wel extra gezelligheid. Een wijntje en hapje bij de open haard is zeker iets wat werkt. Maar dan moet je wel een huisje met open haard zien te vinden die ook over een spa, bubbelbad of hottub beschikt. Gelukkig zijn die wellness huisjes via ons te boeken. Boek bijvoorbeeld een wellness huisje met open haard en buitenspa op de Veluwe of kijk eens naar de mogelijkheden in Drenthe, Overijssel of Limburg. Je kunt hier een huisje met open haard én bubbelbad huren

Kerstvakantie vieren met de hond

De hond kan tijdens de kerstvakantie gewoon mee op reis. Want is veel van onze vakantiehuisjes met bubbelbad zijn honden toegestaan en meestal is dat beperk tot 2. Huur een particulier wellness huisje met hond tijdens Kerstmis of kijk eens naar de mogelijkheden zijn bij Landal. Laatstgenoemde, Landal GreenParks heeft een aantal vakantieparken met wellness voorzieningen en honden bungalows. Kijk bijvoorbeeld eens naar de mogelijkheden bij Landal Aelderholt in Drenthe. Daar kan je het hele jaar door in een luxe hondenbungalow met omheinde tuin verblijven. Zie hier alle parken van Landal met honden bungalows en omheinde tuin.

roompot wellness banner