Yoga aan zee

Genieten van yoga aan het strand met uitzicht op zee?

Yoga is een levenshouding waarbij ademhalingsoefeningen, lichaamsbeheersing en ontspanning centraal staan. Je hebt vele soorten yoga zoals beach yoga.  Beach Yoga is yoga op het strand.
Je kunt yoga ook thuis doen en veel mensen doen dan ook dagelijks een half uurtje yoga.
Een yoga vakantie aan zee is de leukste vakantie die je je maar kunt indenken, bijvoorbeeld aan Domburg aan Zee in Zeeland, in Spanje, Italië of Griekenland. Veel mensen boeken een yoga vakantie of yoga weekend, ook dat kan je het beste aan zee doen.

wellness parken banner

Vakantiehuis met jacuzzi aan zee huren.

Als je een yoga vakantie aan zee wilt boeken, is er niets fijners dan een huisje aan zee met jacuzzi huren. Je hebt dan het voordeel om yoga oefeningen aan zee te kunnen doen en tegelijkertijd te kunnen genieten van een vakantiehuisje aan zee. En een vakantiehuis met jacuzzi aan zee is zo fijn dat dat je later niets anders meer wilt. Een vakantiehuis met sauna aan zee is overigens ook niet verkeerd.

Zeker als het huisje op minder dan 500 meter van zee ligt en je het geluid van de golven hoort en de zee kunt ruiken. Naast een individuele yoga vakantie aan zee met verblijf in een wellness huisje aan de kust kun je ook een yoga groepsvakantie boeken. Bijvoorbeeld bij Spa Dreams of Puur en Kuur, 2 specialisten voor wat betreft wellness- meditatie en yoga reizen.

landal wellnesshuisjes banner

Yoga les op het strand volgen.

Als je nog niet zoveel kennis van yoga hebt en wel yoga les zou willen volgen, kun je bij één van de vele yoga scholen in Nederland yoga lessen volgen. Soms is het ook mogelijk om yoga lessen op het strand te krijgen. Dat is bijvoorbeeld het geval als je in de buurt van het strand woont zoals in Wassenaar, Scheveningen, Katwijk aan Zee, Domburg, Cadzand Bad of Kamperland.

Informeer bij de plaatselijke yoga scholen of ze ook yoga lessen op het strand geven. Yoga en meditatie zorgen voor innerlijke rust en een sterker lichaam en geest. Een verblijf in een huisje met jacuzzi zorgt voor extra ontspanning en vitaliteit. Een unieke combinatie van 2 heel verschillende werelden maar toch supplementair. Yoga aan zee is een ervaring die je eens moet meemaken!

roompot wellness banner