Welness bungalows

Wellness bungalows zijn bungalows met privé sauna, hottub of jacuzzi.

Ze zijn ideaal voor een romantisch weekendje weg. Een wellness weekend of relax vakantie. In vergelijking met particuliere wellness vakantiehuizen zijn deze wellness bungalows relatief goedkoop. Zeker als het een aanbieding van bijvoorbeeld CenterParcs of Landal GreenParks betreft.

wellness parken banner

Last minute wellnes bungalows

Goedkoper een bungalow met privé sauna, zwembad of jacuzzi huren? Boek dan een last minute wellness bungalow. Deze kan je meestal tot 1 á 2 dagen voor vertrek nog huren. Het grote voordeel van het huren van een last minute bungalow met jacuzzi in de tuin is dat je deze kan boeken als de weersverwachting goed is. Kijk bijvoorbeeld via weeronline.nl wat de 24 of 48 uur weerverwachtingen zijn. Hier vind je het actuele weer in Nederland.

ontspannen tijdens de antistress vakantie

landal wellnesshuisjes banner

Romantisch weekendje weg

Een bungalow met privé sauna huren of jacuzzi in de tuin, leent zich ook uitstekend voor een romantisch weekendje weg met zijn twee. Een wijntje of ander drankje, een hapje en genieten maar! Ook in het kader van overnachten tijdens je huwelijksreis is een wellness overnachting een goed idee. In de zomer kan je wellicht een vakantiehuis met aanlegsteiger op een vakantiepark in Friesland huren.
Ook voor een wellness vakantiehuis met aanlegsteiger in Friesland.

Vakantiehuis met jacuzzi of wellness bungalow op park?

Er zijn voordelen en nadelen verbonden aan een wellness bungalowpark. Een nadeel is dat je minder privacy hebt en te maken met andere bezoekers en park faciliteiten. een bezoek aan een restaurant of zwembad op zo een park kan vrij massaal zijn. Anderzijds is een aanbieding op zo een bungalowpark meestal vrij goedkoop en heb je niet zo een hoge huursom als bij een particulier vakantiehuis met jacuzzi in de tuin. En. een groot voordeel van een vakantiebungalow op een bungalowpark met zwembad, sauna en Turks stoombad. De grotere parken zijn ook in de koude wintermaanden ook geopend. je kunt dus gewoon naar het restaurant op het park om van je maaltijd te genieten.

roompot wellness banner