jacuzzi in de tuin

Jacuzzi in de tuin tijdens je verblijf in een leuk vakantiehuis.
Wie een vakantiehuis met hottub of jacuzzi huurt, kan kiezen uit een huis met jacuzzi in de tuin of een hottub, sauna of jacuzzi in het vakantieverblijf. De meeste mensen die een huisje met hottub of jacuzzi boeken, kiezen voor een vakantiehuis met jacuzzi in de tuin. Via deze site kan je een vakantiehuis of luxe villa met jacuzzi in de tuin huren.

Een vakantiehuis met jacuzzi in de tuin heeft een echte meerwaarde

Een jacuzzi in de tuin vergroot je vakantieplezier zeker. Als je kunt relaxen in het warme water en naar de wind en vogels luistert, kan je helemaal ontspannen. Zeker als je een druk en hectisch bestaan hebt, is een verblijf in zo een relax accommodatie ideaal.

Zo een vakantiehuis met hottub kan je 12 maanden per jaar huren.

Als je een vakantiehuis met buitenzwembad boekt, kan je dat in Nederland en België alleen doen in de maanden dat de zonnekracht sterk is en de temperatuur optimaal is. In de praktijk is dat mei tot en met september. In de andere maanden zijn de buitenzwembaden gesloten. Als je een huisje met jacuzzi huurt, heb je dat probleem niet. Een huisje met buiten jacuzzi kan meestal 12 maanden per jaar gehuurd worden. Een groot voordeel ten opzichte van een vakantiehuis met onverwarmd buitenzwembad.

Zelf een jacuzzi kopen?

Als je eenmaal een vakantiehuis met jacuzzi hebt gehuurd en hebt genoten van een unieke wellness ervaring, wil je misschien zelf wel een jacuzzi voor bij jou in de tuin aanschaffen. Er zijn echter vele soorten jacuzzi’s en hottubs in vele prijsklassen. Je kunt een houtgestookte jacuzzi kopen of gaan voor eentje waarbij het water door elektriciteit of gas wordt verwarmd. Je kunt zelfs een opblaasbare jacuzzi kopen, Als je een tuin of terras hebt, is er altijd wel een buiten jacuzzi die past. Ook als je een kleine tuin of terras hebt, zijn er meestal wel mogelijkheden.