Vakantiehuis met sloep en jacuzzi

Hier kan je een vakantiehuis met sloep en jacuzzi huren.

Wie een aanbieding voor het huren van een vakantiehuis met sloep en jacuzzi zoekt, zit hier goed. Wij zijn ook de aanbieder van vakantiehuizen met jacuzzi en sloep en via onze website vakantie watervilla kan je prachtige wellness villa’s met sloep direct aan het water huren. Je hebt de keuze uit het huren van een particuliere vakantiewoning met jacuzzi en sloep of een watervilla op een park met sloepverhuur. Een vakantiehuis aan het water geeft rust!

Een vakantiehuis met sloep en jacuzzi op een vakantiepark van Landal huren

Landal GreenParks is één van de specialisten in de verhuur van watervilla’s en huisjes aan het water. Je kunt bij Landal een bungalow of villa met jacuzzi of sauna huren terwijl het op een aantal parken ook mogelijk is een sloep te huren. Of je nu een vakantiehuis met jacuzzi en sloep in Friesland, Noord-Holland of Zeeland wilt huren, je vindt de parken met sloepverhuur van Landal in heel Nederland. Je kunt op een aantal van deze waterparken ook een watervilla met privé sauna huren.

ontspannen op de aanlegsteiger

Bungalow met sloep en jacuzzi bij Roompot boeken

Wat voor Landal geldt, is ook van toepassing voor de Roompot vakantieparken in Nederland. Ook bij Roompot kan je een wellness bungalow, villa of vakantiehuis met sloep en jacuzzi huren. Je kunt echte ook kiezen voor een vakantiehuis aan het water met infrarood sauna of een huisje met hottub of ligbad. De Roompot vakantieparken in met name Friesland zijn met name aantrekkelijk voor watersport vakanties gezinnen. Ook bij Roompot kans je een vakantiehuis met sloep en jacuzzi boeken.

vakantiehuis met jacuzzi en sauna

Kleinschalige parken met wellness villa’s en sloepverhuur.

Er zijn ook een aantal kleinschalige parken met sloepverhuur en verhuur wellness huisjes of watervilla’s. Een aantal van die kleinschalige parken hebben een eigen jachthaven en soms ook de mogelijkheid een fluisterboot te huren.

Een vakantiehuis aan het water geeft rust

Als je toe bent aan een rustmoment in je leven, is het boeken van een vakantiehuis aan het water een goede keuze. Het water geeft je niet alleen een gevoel van vrijheid maar biedt ook rust.

Niet voor niets boeken steeds meer mensen een watervilla aan één van de Friese meren en is een vakantie met de boot een vakantie ideaal. In deze tijd van het coronavirus is een cruise helaas niet mogelijk. Met de boot het water op varen, is wel mogelijk. Nederland biedt als waterrijk land volop ruimte aan watersporters.

samen in de jacuzzi in de natuur

Een vakantiehuis met aanlegsteiger, sloep en jacuzzi huren.

Het is mogelijk een vakantiehuis of watervilla met sloep, aanlegsteiger boot en jacuzzi of bubbelbad te huren. Ook voor grote groepen. Het is de meest luxe vorm van watersport en wellness.

De hond kan meestal ook mee

Of je nu een huisje aan het water huurt met sloep en bubbelbad of een luxe watervilla met vissteiger, sauna en bubbelbad. De hond mag ook mee. Per accommodatie zijn meestal 2 huisdieren toegestaan. Dat geldt ook voor huisjes op parken met sloepverhuur.

picknick met de hond

Vakantiehuis met whirlpool aan water huren

Je kunt ook een huisje aan het water met whirlpool huren. Vaak liggen whirlpools in de accommodatie en jacuzzi’s in de tuin. Er zijn echter ook buiten whirlpools en hottubs te huur. Of je nu een huisje met jacuzzi, hottub, sauna of whirlpool huurt, alle wellnes accommodaties dragen bij een een gevoel van ontspanning en dat is precies waar een vakantie aan het water voor bedoeld is.
Hier vind je huisjes met whirlpool.

Last minute huisjes met bubbelbad en sloep

Soms zijn er last minute huisjes of villa’s met aanlegsteiger, bubbelbad en sloep beschikbaar. Voor een last minute en goedkopere wellness vakantie, weekend of midweek aan het water.