Wellness reizen, pure ontspanning!

In ons dagelijks leven, hebben we regelmatig te maken met stress, werkdruk en overbelasting. Een bezoek aan een sauna of spa, kan ons al een gevoel van ontspanning geven. Wellness reizen zijn vakanties waarbij wellness en relaxen centraal staat. Op deze pagina geven we je een overzicht van de verschillende mogelijkheden met betrekking tot wellness reizen. Zowel voor wellness groepsreizen als individuele relaxreizen. Welke wellness reis je ook kiest. Wellness ontspant de geest en lichaam. Je komt vol energie weer thuis.

wellness parken banner

Wellness groepsreizen

Voor alleenstaanden en mensen die niet alleen op reis willen.

Wellness groepsreizen zijn ideaal voor alleenstaanden. Het zijn in de regel actieve reizen met activiteiten zoals yoga, tai chi, meditatie, qi giong en wandelen. Ook detoxen en ayurveda. Aan deze wellness groepsreizen doen veel singles mee en reizigers die niet alleen op vakantie willen gaan. Het zijn groepsreizen voor gelijkgestemden, mensen die het beste uit zichzelf willen halen en gezondheid belangrijk vinden.
Je verblijft op de meest fantastische locaties. Van een verblijf in een ayurveda resort tot een wellness hotel met spa. Ook voor een mindfulness groeps weekend of verblijf in een kuuroord met thermale baden en wellness center. Kijk nu naar de vele mogelijkheden om deel te nemen aan een wellness groepsreis.

Authentiek ayurveda

Ayurveda kuur in Europa, India of Sri Lanka.

landal wellnesshuisjes banner

Ayurveda is een geneeswijze die al duizenden jaren oud is. Het gaar bij ayurveda om het juiste evenwicht tussen lichaam, ziel en geest. De ayurveda kuur bestaat uit ochtend yoga, een ayurvedisch dieet, meditatie en kruiden- en stoombaden. Daarnaast krijg je nog ayurvedische massages. De ayurveda kuur wordt door een ayurveds arts persoonlijk op jouw wensen en conditie afgestemd hetgeen het resultaat optimaliseert. Een aurveda kuur wordt altijd gecombineerd met wellness zodat het ook een relax reis wordt. Je verbijft in een ayurveda resort of hotel. Kijk nu welke mogelijkheden er zijn.

Thalasso kuur volgen

Een thalasso kuur of therapie is heilzaam en preventief.

Bij een thalasso kuur of therapie wordt gebruik gemaakt van zeewater, algen, zeelucht, modder en zand. Een tahalasso kuur of therapie is heilzaam en werkt bij vele medische klachten. De thalasso arts adviseert je welke thalasso behandelingen het beste gevolgd kunnen worden. Bij thalasso kan gewerkt worden met een algenverpakking die vitamines, mineralen en enzymen bevat maar bijvoorbeeld met een hydrotherapie in een thalasso spa. Bestemmingen voor een thalasso vakantie of weekend zijn onder andere Portugal, Tunesië en Tenerife.

roompot wellness banner