Vakantiehuizen met jacuzzi Kroatië

Vakantiehuis met jacuzzi in Kroatië huren?
Wie op zoek is naar een vakantiehuis Kroatië met jacuzzi, vindt deze op deze website vakantiehuizen-met-jacuzzi.com.  Je vindt hier bijna 800 vakantiehuizen Kroatië die de beschikking hebben over een jacuzzi.

wellness parken banner

Huur bijvoorbeeld een 4, 6 of 8 persoons vakantiehuis met jacuzzi in Istrië, Kvarner, Midden Dalmatië, Zuid Dalmatië of Oost Dalmatië. Maar ook voor een vakantiehuis met jacuzzi in Kroatië voor 10, 12 of meer personen, kunt u op deze website terecht.

Kroatië, met zijn vele eilanden en prachtige kusten is een fantastisch vakantieland, zeker als je erin slaagt een een vakantiehuis in Kroatië met jacuzzi en/of zwembad te huren.  De echte wellness vakantiehuizen in Kroatië hebben de beschikking over een zwembad, sauna en jacuzzi.  Je huurt een degelijk wellness vakantiehuis in Kroatië met name in Istrië en Midden-Dalmatië.

Je kunt via deze site een vakantiehuis met jacuzzi in Kroatië voor 4, 6, 8 of 10 personen huren, maar je kunt ook een groot vakantiehuis in Kroatië met jacuzzi, zwembad en sauna huren. Denk aan een 16 of 18 persoons vakantiehuis in Kroatië met sauna, zwembad en jacuzzi in de tuin of elders op en plek buiten.

Luxe vakantiehuis Kroatië met zwembad, sauna en jacuzzi boeken

Een zéér luxe vakantiehuis in Kroatië met zwembad, sauna en jacuzzi huren.

Dit zijn de vakantiehuizen in Kroatië met privé zwembad, sauna en jacuzzi

Voor mensen met een groot budget, is het mogelijk een zéér luxe vakantiehuis of vakantievilla in Kroatië met privé zwembad, sauna en jacuzzi te huren. U moet er wel rekening mee houden dat de huurprijzen van luxe vakantievilla’s en vakantiehuizen in met name Istrië hoog zijn.

Indien u hiervoor budget beschikbaar hebt, krijgt u ook wat. Bijvoorbeeld een 8, 10 of 12 persoons vakantiehuis in Kroatië met privé zwembad, eigen sauna, buiten jacuzzi en een vaatwasser, wasmachine, omheinde tuin en fantastisch uitzicht. Een geweldige plek voor een vakantie in Kroatië. Veel van de luxe vakantiehuizen meet jacuzzi in Kroatië liggen op minder dan 1000 meter van de zee.

Het is dus ook mogelijk een vakantiehuis met jacuzzi, zwembad en sauna in Kroatië te huren welke dicht bij de zee ligt.Ook indien u een vrijstaand vakantiehuis Kroatië aan zee met privé zwembad en kinderbadje zoekt.

landal wellnesshuisjes banner

Vakantiehuis Kroatië met sauna en jacuzzi huren

Vakantiehuizen in Kroatië met sauna en jacuzzi vind je met name aan de kust in Istrië.
Zo een wellness vakantiehuisje in Kroatië is perfect voor een vakantie met vriendinnen, vrienden of familie.

Het is ook mogelijk een vakantiehuisje met jacuzzi en sauna in Kroatië voor 2 personen aan zee te huren. Soms heb je zelfs vanuit je vakantiehuisje met wellness uitzicht op zee.  Een 2 persoons vakantiehuisje met sauna en jacuzzi in Istrië bijvoorbeeld, is ook in de maanden maart, april, mei en september zéér aantrekkelijk.  De prijzen liggen dan lager dan in juni, juli en augustus. Je kunt in de periode buiten het hoogseizoen een goedkoop vakantiehuisje met sauna en jacuzzi in Kroatië huren.

Vakantiehuis met jacuzzi in Kroatië voor grote groep

Een vakantiehuis met jacuzzi voor een grote groep in Kroatië boeken?
Er zijn verschillende grote vakantiehuizen in Kroatië met jacuzzi, sauna en zwembad te huur. Indien u een vakantiehuis met jacuzzi voor een grote groep in dit prachtige land zoekt, heeft u diverse mogelijkheden.

Huur bijvoorbeeld een 20 tot 24 persoons vakantiehuis in Midden Dalmatië met privé zwembad, sauna en jacuzzi of een 12, 14 of 16 persoons vakantiehuis met eigen zwembad en  buiteen jacuzzi in Midden of Zuid Kroatië. Het is ook mogelijk een vakantiehuis voor een grote groep in Kroatië ( Istrië )  met privé zwembad, sauna en jacuzzi te huren.   Indien uw groep nog groter is, er is een 30 persoons vakantiehuis in Kroatië met privé zwembad, spa, whirlpool, sauna en jacuzz te huur in Kvarner of een vakantiehuis aan zee voor een grote groep in Noord Dalmatië.
Het grote, wellness vakantiehuis aan zee in Kroatië, voor 30 personen, heeft maar liefst 14 slaapkamers en de beschikking over airconditioning.
Dit is één van de voorbeelden van de groepsvakantiehuizen in Kroatië die een privé zwembad en jacuzzi hebben. Wij adviseren u wel een vakantiehuis met jacuzzi in Kroatië voor een grote groep, tijdig te boeken.

Vakantie met de hond in Kroatië

Een vakantiehuis met jacuzzi in Kroatië huren waar honden welkom zijn. Genieten aan de kust van Kroatië.
Ook voor een vakantie met de hond in Kroatië is het mogelijk een vakantiehuis met jacuzzi te huren. In meer dan 100 vakantiehuizen in Kroatië zijn 1, 2 of 3 honden welkom.
Hondvriendelijke vakantiehuizen met sauna of jacuzzi in Istrië, Kvarner en Midden Dalmatië ( 2 of 3 honden toegestaan ) vindt u onder ander in Baderna, Dobrinj, Podgora, Supetar, Valtura, Sestanovac en Pisarovina.

U betaalt meestal wel een toeslag per hond per nacht. Dat is niet alleen bij een vakantie met hond in Kroatië maar ook in de meeste andere vakantielanden van Europa.  Informeer voor u een vakantie met uw honden in Kroatië boekt wat de regels zijn omtrent verplichte inentingen, het hondenpaspoort en om honden te mogen vervoeren naar en van uw vakantieadres. De ambassade van Kroatië in Nederland of België kan u hierover informeren.

Website ambassade Kroatië België

Website ambassade van Kroatië in Nederland

Vakantiehuis met jacuzzi Kroatië en omheinde tuin

Het is ook mogelijk een vakantiehuis met jacuzzi in Kroatië en omheinde tuin te huren.
Ideaal voor een vakantie in Kroatië met de hond.

roompot wellness banner