Voor wie een vakantiehuis met jacuzzi Griekenland zoekt

Vakantiehuis met jacuzzi Griekenland huren?

wellness parken banner

Indien u op zoek bent naar een vakantiehuis of villa met jacuzzi in Griekenland, zoals met sauna en zwembad in Kreta, Corfu, Rhodos, Lefkas of één van de andere Griekse Eilanden, heeft u de juiste website gevonden.
Met name indien u een wellness vakantiehuis met jacuzzi aan zee in Griekenland zoekt.

Griekenland is een heerlijk land voor een wellness vakantie aan zee. U kunt bij ons een vakantiehuis of villa aan zee in Rhods, Corfu, Kreta, Lefkas of één van de andere mooie Griekse Eilanden huren.  Ook voor een wellness vakantie met hond in Griekenland.
Of u nu een 2 persoons vakantiehuis met sauna, jacuzzi of zwembad in Kreta zoekt of een 8 of 10 persoons vakantiehuis aan zee in Corfu of Rhodos, de mooiste wellness villa’s van Griekenland vindt u hier. Ook voor een vakantievilla aan zee met privé zwembad, sauna en verwarmd buiten jacuzzi in Vanato, welke ligt in de Ionische Eilanden van Griekenland.
Veel wellness vakantiehuizen in Griekenland hebben de beschikking over een vaatwasser, internet en privé zwembad.

Vakantiehuis met jacuzzi, Griekenland, Kreta.

Grootste aanbod wellness vakantiehuizen Griekenland, in Kreta.

Als je een vakantiehuis met jacuzzi, sauna of hottub in Griekenland zoekt, heb je de grootste kans deze op het Griekse eiland Kreta te vinden. Kreta is één van de mooiste Griekse Eilanden en je kunt er een vakantiehuis of villa met jacuzzi aan zee huren. Ook voor en 2 persoons huisje met jacuzzi in Kreta. Van een 2 persoons wellness vakantiehuisje op Kreta tot een groot vakantiehuis Kreta met sauna, privé zwembad en bubbelbad. Indien je met een groep een wellness villa met privé zwembad op Kreta wil boeken,  is de accommodatie met de grootste capaciteit 12 personen.

Villa Kreta met privé zwembad huren

Je kunt naast een 12 persoons vakantiehuis op Kreta met zwembad en jacuzzi, ook kiezen voor een tien persoons villa Kreta met privé zwembad. In de plaats Milatos vind je een zéer bijzonder 10 persoons vakantiehuis met privé sauna, privé zwembad, vaatwasser, internet en jacuzzi. Dit luxe wellness vakantiehuis op Kreta is goed geïsoleerd en ook geschikt voor een verblijf in de winter. Dus ook geschikt om er te kunnen overwinteren.

landal wellnesshuisjes banner

Vakantiehuis met jacuzzi in tuin Rhodos, Griekenland

Op zoek naar een wellness villa in Rhodos? Rhodos is ongetwijfeld één van de mooiste eilanden van Griekenland en geliefd bij velen. Wie een vakantiehuis met privé zwembad, jacuzzi of sauna op Rhodos wil boeken, zal wat langer moeten zoeken dan een wellness huisje op Kreta.
het aanbod wellness accommodaties op Rhodos is wat beperkter.

Toch is het mogelijk een 2 persoons, 6 persoons of 8 persoons villa met privé buiten zwembad, sauna of jacuzzi op Rhodos te huren.  Ook een luxe wellness villa met optimale privacy, omheinde tuin en uitzicht op zee.

Vakantie met hond in Griekenland vieren en op zoek naar wellness vakantiehuis me besloten tuin?

Wie op zoek is naar een huisdiervriendelijk vakantiehuis Griekenland met sauna, jacuzzi en/of zwembad, heeft de keuze uit ongeveer 20 a 30 vakantiehuizen in met name Kreta en Athene. Meestal is er 1 hond welkom in de Griekse Vakantiehuizen maar er zijn ook villa’s en vakantiewoningen in Griekenland te huur waar 2 huisdieren zoals honden welkom zijn.

Indien u een vakantiehuis met hond in Griekenland gaat boeken, dient u op het aanvraagformulier duidelijk aan te geven dan er een huisdier mee gaat. Controleer ook even op de boekingsbevestiging of de huiseigenaar van de vakantiewoning met sauna of jacuzzi in Griekenland akkoord is gegaan met het verblijf van een hond in de woning.

Het is mogelijk een vakantiehuis met jacuzzi en omheinde tuin in Griekenland te huren.
Ideaal voor een vakantie met de hond. Huur bijvoorbeeld een 6 persoons vakantiehuis met omheinde tuin, prive zwembad en sauna in Kreta. Dat is eindeloos genieten voor u en uw hond.

roompot wellness banner