200 vakantiehuizen Zweden met jacuzzi te huur

Vakantiehuis met jacuzzi in Zweden huren?

wellness parken banner

Wie een wellness vakantiehuis in Zweden zoekt, bijvoorbeeld een vakantiehuis voor 4, 6, 8 of 10 personen met sauna of jacuzzi in Midden Zweden, vindt deze hier. Veel vakantiehuizen in Zweden liggen aan een meer, hebben een grote tuin en buiten jacuzzi, sauna of andere wellness faciliteiten. Voor een geheel vrijstaand vakantiehuis.  Ook ideaal voor een vakantie met hond in Zweden.

Of u nu een luxe wellness vakantiehuis voor 2, 10, 14 of 20 personen met jacuzzi in Zweden wilt huren of op zoek bent naar een goedkoop vakantiehuis met sauna, u vindt hier het meest complete aanbod wellness vakantiehuizen van heel Zweden.  Ook voor een wellness vakantiehuis in Zuid Zweden met zwembad, sauna én jacuzzi. U kunt zelfs een wellness villa of vakantiehuis in Zweden boeken met verwarmd binnenzwembad, jacuzzi in de tuin en privé sauna.  In een aantal van deze vrijstaande vakantiehuizen is een omheinde tuin en zijn honden welkom. Voor een vakantie met hond in Zweden.

Vakantiehuis Zweden met jacuzzi, sauna en zwembad

Vakantiehuizen Zweden met jacuzzi, sauna en zwembad!

Het ultieme vakantiehuis in Zweden heeft de beschikking over een privé sauna, jacuzzi en zwembad. Zo een luxe wellness vakantiehuis of villa kost wat.. Maar dan heb je ook wel de beste wellness ervaring ooit.

Zo is er in Midden Zweden een luxe en zéér ruim vakantiehuis voor 10 tot 12 personen te huur met een fitness ruimte, jacuzzi, verwarmd binnen privé zwembad, whirpool en sauna. Dit grote wellness vakantiehuis in Zweden is maar liefst 360 m2 groot en beschikt over 5 slaapkamers en 3 badkamers.  Daarnaast beschikt dit luxe wellness vakantiehuis over 5 televisies en 2 open haarden. Ideaal om met meerdere families of vrienden groepen een vakantie te vieren. Dit is slechts één van de voorbeelden van een luxe wellness vakantiehuis in Zweden met zwembad, sauna en jacuzzi.
U kunt een 6, 8. 10,12 of 14 persoons vakantiehuis in Zweden boeken met zwembad, jacuzzi en sauna.  Voor grote groepen zijn er ook wellness vakantiehuizen in Zuid- en Midden Zweden te huur tot 20 personen.

Voor een heerlijke relax vakantie in het nog ongerepte Zweden.

landal wellnesshuisjes banner

Rookvrij vakantiehuis Zweden met jacuzzi huren?

Meer dan 60 rookvrije wellness vakantiehuizen in Zweden te huur.

Wie een vakantiehuis met jacuzzi in Zweden zoekt waar roken niet is toegestaan, heeft de keuze uit ruim 50 wellness vakantiehuizen. Van een rookvrije vakantiehuis met jacuzzi voor 2, 4 of 6 personen tot grote, rookvriije vakantiehuizen tot 20 of 22 personen.
Bij ieder vakantiehuis met sauna of jacuzzi in Zweden staat aangegeven of roken wel of niet is toegestaan.

Indien u een wellness vakantiehuis in Zweden zoekt waar roken wel is toegestaan, zijn er ook voldoende mogelijkheden.

Vakantiehuizen met jacuzzi Zweden, honden welkom

Vakantie met hond in Zweden vieren en op zoek naar een wellness vakantiehuis?

Er zijn in Zweden ook hondvriendelijke vakantiehuizen met jacuzzi en/ of sauna te huur. Indien u een vakantiehuis met jacuzzi in Zweden zoekt waar 1 of 2 honden zijn toegestaan, heeft u de keuze uit ruim 30 vakantiehuizen.

Huur bijvoorbeeld een 8 persoons vakantiehuis met hond in Zuid-Zweden of een 4 of 6 persoons vakantiehuis met jacuzzi en hond in Midden Zweden.  Ook voor grote groepen zijn er wellness vakantiehuizen in Zweden te huur waar 1 of 2 honden tijdens uw vakantie in Zweden welkom zijn.  Zo is uw hond welkom in een 18, 20 of 22 persoons vakantiehuis met jacuzzi en sauna in Midden Zweden of een vakantiehuis met jacuzzi en zwembad voor 10, 12 of 14 personen in Midden Zweden of Gotland.

roompot wellness banner