Villa Cosy Harderwijk – Nederland – Flevoland – 8 personen

726,00

Luxe villa 8 personen met bubbelbad in Harderijk. Cosy Harderwijk is een prachtige 8 persoons villa die van alle gemakken en luxe is voorzien.

Deze vakantievilla voor 8 personen ligt op een rustig golf vakantiepark en direct aan de golfbaan. Je kunt er genieten van de luxe, en prachtige tuin en de bubbelbad. Voor diegenen die een wellness- en golfvakantie in Nederland willen boeken. Deze luxe villa met bubbelbad op één van de mooiste locaties van Nederland heeft 4 slaapkamers en 2 badkamers.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: CHNL-11244 Categorieën: , ,

Beschrijving

Luxe villa 8 personen met bubbelbad op de Veluwe. Cosy Harderwijk is een prachtige 8 persoons villa die van alle gemakken en luxe is voorzien. Deze vakantievilla ligt op een rustig vakantiepark, direct aan de golfbaan. Je kunt er genieten van de luxe, e prachtige tuin en de bubbelbad. Voor diegenen die en golfvakantie in Nederland willen boeken en willen verblijven in een luxe wellness villa in Harderwijk, een droom die uit komt. Deze luxe villa heeft 4 slaapkamers en 2 badkamers. Ook is er op het terrein van het park een aanlegsteiger wat het mogelijk maakt een vakantie met de boot te boeken en het Veluwemeer op te gaan. Het betreft een luxe 8 persoons vakantiehuis op de Veluwe met een ruime bubbelbad in de tuin.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Belvilla.nl

Extra informatie

Regio

Plaats

Aantal personen

, , , ,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

, ,

Aantal badkamers

,

Faciliteiten

, , ,