Wellness vakantie met kinderen

Tips om een leuke wellness vakantie met kinderen te boeken.

Je bent op zoek naar een wellness vakantie met kinderen. Een dilemma. Want waar kan jij relaxen en hebben de kinderen het ook naar de zin. Hier een aantal tips en suggesties voor een leuke wellness vakantie met kinderen.

Vakantiehuis met jacuzzi en speelveld.

Je hebt je zinnen gezet op een vakantiehuis met jacuzzi maar weet niet hoe de kinderen zich kunnen vermaken tijdens de wellness vakantie? Een suggestie, huur een vakantiehuis met jacuzzi en speelveld. Ideaal voor gezinnen met kinderen tot ongeveer 10 á 12 jaar. Voor een relax vakantie met oudere kinderen, zie de mogelijkheden een huisje met jacuzzi op een wellness vakantiepark met zwembad te huren. Op een vakantiepark van Landal of Roompot bijvoorbeeld, of op een kleinschalig vakantiepark met zwembad en wellness huisjes met jacuzzi of sauna.

Vakantiehuis met jacuzzi en speeltoestellen

Ook leuk. Een huisje met jacuzzi en speeltoestellen huren. Dat kan een particulier huisje met speeltoestellen zijn of een wellness bungalow op een vakantiepark met speeltuin en speeltoestellen. Vakantieparken met wellness faciliteiten en speeltuin zijn meer geschikt voor een vakantie met oudere kinderen. Zeker ook geschikt voor een eenoudervakantie.

zwemmen in het zwembad

Een zwembad in het wellness vakantiepark

Zwemmen en een wellness vakantie met kinderen gaan prima samen. Zeker als het vakantiehuis met jacuzzi ruim genoeg is en de kinderen een eigen slaapkamer en zo mogelijk speelkamer. Je kunt op deze site bijvoorbeeld een 6 persoons vakantiehuis met jacuzzi en 4 slaapkamers huren. Dan heeft iedereen een eigen slaapkamer en is er voldoende privacy.

Vakantiepark met subtropisch zwemparadijs

Een wellness vakantie vieren op een park met subtropisch zwemparadijs en verblijven in een wellness bungalow met jacuzzi? Dat klinkt jongeren waarschijnlijk als muziek in de oren want jongeren vinden een vakantie op een luxe vakantiepark met subtropisch zwemparadijs geweldig. En al helemaal als zo een wellness vakantiepark met subtropisch zwembad aan zee ligt. Zeker een idee als je een wellness vakantie wilt boeken met kinderen in de leeftijd van 10 tot 16 jaar. Je vindt wellness vakantieparken met subtropisch zwembad en huisje met jacuzzi of hottub onder andere bij Landal GreenParks