Huisje met oud en nieuw

Huisje met oud en nieuw huren? Kies voor een huisje net jacuzzi.

Wie tussen 26 december en 3 januari een vakantiehuisje Nederland wil huren, doet er goed aan te kijken naar onze huisjes met sauna of jacuzzi. Met name in deze periode van het jaar is het heerlijk om er even tussen uit te gaan. Een huisje met Oud en Nieuw huren, is de oplossing om het vuurwerkgeweld thuis te ontwijken en heerlijk te relaxen. Wat dacht je van het huren van een huisje met ligbad, hottub, Finse sauna of jacuzzi? Je vindt hier de betere vakantiehuisjes, ook voor een verblijf met de hond. Hier vind je een huisje met jacuzzi voor 2 personen.

wellness parken banner


Huisje met open haard huren tijdens Oud en Nieuw?

Juist in de periode van Kerstmis en oud en nieuw hebben we behoefte aan huiselijkheid en een fijne sfeer. Een kaarsje aan doen, glaasje wijn en een open haard zijn de ideale combinatie voor een ontspannen uiteinde én begin van het nieuwe jaar. Misschien is het huren van een huisje met open haard ook een goed idee?


feestdagen in een vakantiehuis

Huisje met oud en nieuw in Achterhoek of Drenthe huren?

Bijvoorbeeld een huisje met open haard op de Veluwe, in de Achterhoek of in Drenthe? In natuurgebieden vind je rust, ruimte en romantiek. Zie de vakantieparken van Landal GreenParks op de Veluwe. Maar ook als je in je eentje een huisje met open haard of houtkachel wil boeken, ben je met oud en nieuw en kerstmis van harte welkom. Hier vind je huisjes met open haard en jacuzzi.


Vuurwerkvrij Oud en Nieuw?

Veel mensen gaan tijdens oud en nieuw op zoek naar een hotel of vakantiehuisje om de herrie van knalvuurwerk te vermijden. Het valt echter niet mee om tijdens de feestdagen en jaarwisseling een vuurwerkvrij hotel, vakantiepark of huisje te vinden. Gelukkig bieden steeds meer verhuurders vuurwerkvrije accommodaties en arrangementen aan. In vuurwerkvrije hotels zelfs inclusief een glas champagne. Hier vind je vuurwerkvrije hotels, huisjes en vakantieparken. Met name aantrekkelijk voor een vuurwerkvrij Oud en Nieuw met de hond.
Boek hier een huisje of hotel voor een vuurwerkvrije jaarwisseling.

landal wellnesshuisjes banner


wintersport chalet in de sneeuw

Last minute accommodatie boeken voor 30 en 31 december en 1 en 2 januari?

Wil je goedkoper een appartement, hotel of huisje boeken? Ga dan voor een last minute aanbieding. Op de website lastminute vakantie deals vind je altijd de meest recente last minute aanbiedingen. Boek je last minute hotel of vakantiehuisje voor Oud en Nieuw echter niet op de laatste dagen. De kans is dan te groot geworden, dat er géén passend aanbod meer is.


Huisje met sauna huren, ook een goed idee

Een huisje met sauna huren, is zeker ook een goed plan in deze feestperiode. Zeker als een huisje over een privé sauna en jacuzzi of hottub beschikt, is het genieten.


Single en een wellness vakantie boeken?

Als je als single een wellness vakantie wilt boeken, kan je dat het beste doen met andere singles. Er zijn speciale wellness groepsreizen voor alleenstaanden.


roompot wellness banner